2012. július 23., hétfő

Catrice kivonuló termékek bevásárlás

Már megkezdődött a Catrice szokásos szezon végi kiárusítása, ahogy láttam tulajdonképpen az összes szájfény, néhány nagyon dögös színű rúzs, egy(?) 4es szemhéjpúder, szép pirosítók, zselés szemhéjtus, krémes szemfestékek, alapozó stb stb. Egy megjegyzést: egyszerűen nem értem, hogy sikerült azt összehozni, hogy kivonás előtt nem bírt ideérni a Heidi Plum mono szemfestékből a megújított, gyönyörű, aranyfényű szilvaszín, csak a matt, uncsi, padlizsánlila?!!! Nagy gratuláció, de tényleg!
Mindegy, legalább több pénzem maradt másra :-P..... Két szájfényt, meg egy dögös rúzst dobtam a kosaramba a minap.
szájfények

Colour show lipgloss: 140 Peach boy és 030 Pink me up
A Colour show termékcsaládból választottam két szájfényt, elvileg ezek a pigmentáltabb Catrice szájfények.
 A 140 Peach boy egy újabb szín, amit a megújított, rövidebb, szélesebb, szív alakú applikátor illetve a számozás is jelez. Nem barackos szín, de nem ám, tök narancssárga. Narancssárga fehér mikrocsillámokkal, aminek kb. semmi értelme nincs. Hacsak nem akarjuk szájfénnyel megoldani az ajakradírozást, ugyanis a színt el lehet tüntetni, nagyjából 2-3 óra alatt, de a csillámok maradnak, nap végére, ha többször felfrissítjük a szájfényünket, olyan szép csillámtengerben fognak úszni az ajkaink, hogy több se kell. 
A 030 Pink me up pink, de nem kékes, hanem inkább meleg tónusú, de nem barackos, vagy narancsos szín, a kettő közül ez a kevésbé pigmentált.  A kettő közül ez volt a tartósabb rajtam, nem sokkal, de ez.
Valamilyen számomra megfoghatatlan édes gyümölcsös illatuk van, nem tudom, én valahogy a mű gyümi illatok közül egyedül az erdei gyümölcsöt, meg a barackot vagyok képes beazonosítani....Az állaguk a még pont nem ragacsos, de éppen emiatt tartósabb állag.
A Peach boy már az újabb fajta applikátorral rendelkezik, ami rövidebb és szív alakú.

Ultimate colour 100 Lobster love
A Catrice Ultimate colour rúzsai a márka pigmentáltabb, élénkebb színű cuccait jelentik. A Lobster love élénk, egy húzással teljesen fedő, főtt rák színű, krémes, tartós rúzs. A narancssárgánál egy hajszálnyival pirosabb, igazi nyári szín. Kifejezetten bátrabb lányzóknak, szerintem.

Peach boy, Pink me up, Lobster love

140 Peach boy A szájfényhez képest jól pigmentált alapszín tetszik, de a csillámok nélkül simán kibírtam volna.

030 Pink me up

100 Lobster love
Ti mit ajánlotok, amit feltétlenül be kell szerezni még kivonás előtt?

5 megjegyzés:

  1. Ezekkel a szájfényekkel már régóta szemeztem, de valahogy eddig még nem vettem meg őket. De így a szádon nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. De szépek ezek a szájfények. :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a zselés tusok és az alapozók nagyon jók a Catrice kínálatában. :)

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Nyuszifül: Köszi :-) A minap jöttem rá, hogy alig van szájfényem, így "muszáj" volt beruházni, Catrice-ból csak az Enter wonderland limitált szájfényei voltak, amiket nagyon szeretek.
    Rékus:-)
    Moon Angel: Igen!! Én is olvastam, főleg az alapozókat dicsérték sokan! A zselés tusok meg gondolom lerobbanthatatlanok :-)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép élénk színűk van, lehet hogy nekem is be kéne szereznem egyet-kettőt, ha még van belőlük. zselés tusok, körömlakkok, szemhéjpúderek ezek a kötelezőek még szerintem. :)

    VálaszTörlés