2012. július 9., hétfő

Moyra bevásárlás: NEON és hasonlók

 Először is: ne felejtsetek el a 2. blogsülinapi játékra jelentkezni katt :-)
Másodsorban: beleszerettem a Moyra lakkokba megint! Olcsó, viszonylag könnyen elérhető, rengeteg színben megtalálható és jó a minőség is. 
A NEON Moyra lakkok meg, eddig a nyár legjobb vételei voltak nálam körömlakk fronton.
Láthatósági körömlakkok sorrendben: narancs, pink, sárga. 63, 64, 65.
A narancs és a pink 2 rétegben nekem megfelelnek, de lehet sejteni a körömvégeket (engem nem zavar, de tudom, hogy van akinek, ez nem fér bele), a sárga kb. ezer rétegben fedne teljesen. Félmattra száradnak, nagyjából 10 perc alatt teljesen szárazra. 2 napig tökéletes rajtam, de a 3. napon már megkopik a körömvégeken.

Annyira nem jön át, hogy szó szerint világítanak ezek a lakkok. Gyönyörűek!!

Eredeti!

 A pinket szeretem a legjobban, ezt ajánlom, ha egy darabot kell választani. Nekem nagyon fontos, hogy ne legyen a lakknak büdös hígító szaga (pl.: Lora), a Moyra lakkoknak klasszikus, büdös körömlakk szaguk van, 12 ml-ert lehet venni, 280 és 480 forint közötti áron.

Beszereztem még egy 69-es fantázianevű, hol kék, hol zöld lakkot is, ami 1 rétegben jó fed és egyik képen sem látszik a rendes színe. De nagyon szép:-)

1 réteg, 2 réteg, 2 réteg, 4 réteg...uhh!

Na, ez a kép egyáltalán nem színhű, de legalább látszik, hogy a sárga neon nagyon nem akart teljesen fedni.
 Kellett egy jó körömápoló is, ezt ajánlotta több eladó is (sokat gondolkodtam ezen, így több üzletben is jártam). Az Algás kálciumos zselét megtisztított körömre kell felvinni, akkor, amikor pihentetjük a körmeinket. Én, olyan 10-14 naponként pihentetek, olyan 2 napokat. Ha éppen pihentetek, akkor előszedek körömágy puhító olajat, körömbalzsamot, körömápolót stb. stb. És ezerszer újra és újra felkenegetem mindet. Az algás zselé nagyon jól hidratálja a körmöket és annyira fini illata van!

 A körömkiegyenlítő alaplakkot már használom egy ideje, mert a Miss Sporty kedvenc alaplakkom nagyon besűrűsödött, ezt vettem helyette. Teszi a dolgát, nem jött vissza a lemezes törés a körmeimen, így szerintem legalább annyira jó, mint a Miss Sporty volt.
Kedvenc Moyra lakkotok?

Szerkesztés:
Ahogy Esztier írta, a nagyon átlátszó neon lakkokon lehet segíteni úgy, hogy fehér lakkot kenünk alá. Szerintem nem muszáj fehéret használni, én a neon sárga alá vanília puding sárgát kentem, a többinél is jó, ha vmi hasonló színt használunk.  Arra kell ügyelni, hogy az alapozó színes lakkal is szépen kell dolgozni, mert a neon lakkok átlátszósága miatt látszani fognak a hibák a végeredményen.

12 megjegyzés:

  1. Ha először fehérrel fested ki a körmöd, és arra jön a neon lakk, akkor élénk lesz és a körömvég sem látszik.
    pl:

    http://www.funnyfacebeauty.com/2012/06/trick-for-neon-nail-polish.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nem zavar, ha látszik, fehér körömlakkom meg nincs :-D
      Alapból jó ötlet, de én megvagyok nélküle is ...

      Törlés
  2. Most jött ki néhány új matt neonszín a moyránál, én még csak a honlapon láttam őket, de a képek alapján érdemes közelebbről is megismerkedni velük:)

    VálaszTörlés
  3. De jól néznek ki, főleg így együtt :)
    Kedvenc Moyra, a holgramos glitterekkel megtaposott 79-es fedőlakk (holnap a blogon )

    VálaszTörlés
  4. Ú, ezek a neon lakkok!!!!
    Nálunk se Moyra, se Aden nincs :,(
    Gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikus színük van! :)

    VálaszTörlés
  6. A 64-est én is egy hete vettem meg, és most is az van a körmömön egy kis kofettivel megbolondítva. Nagyon szépek ezek a Moyra lakkok.:)

    VálaszTörlés
  7. Nekem már csak a narancssárga hiányzik a neonokból! :)))

    VálaszTörlés
  8. Zöldet és sárgát kaptam ajándékba, imádtam, hogy világítanak az üvegben...felkenve, fényes fedőlakkal megspékelve azonban már messze nem hozzák azt az árnyalatot. Bár, egyúttal az is kiderült, hogy a neon nem lesz a kedvencem...

    VálaszTörlés
  9. Imádom a 64-est annyira jó rikító színe van, egyszerűen imádom :)most is egy moyra lakkal van kilakkozva a körmöm de nem tudom hányassal :)

    http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  10. A narancs, a pink és a sárga nekem is kell! *.* Gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
  11. Majdnem elhoztam ma a sárgát, narancsot és pinket, a vivid sand lakkok mellé de más márkából van már ilyenem. :)

    VálaszTörlés