2012. július 11., szerda

Nyári illatok

 1.: a játék augusztus harmadikáig tart, szóval még van idő jelentkezni itt

2. Ehhez a bejegyzéshez a tesóm adta az ötletet: "Miért nem írsz az illatokról? Az illatokat mindenki szereti."  ?=Nincs illatos internet egyelőre (ez inkább jó, mint rossz), így nem igazán jön át a lényeg. De, ha nagyon-nagyon meg akarom indokolni, meg tudom, miért is írok az illatokról most. .... Ezeket használom:-)
Nálam a nyáron használt illatok nem térnek el lényegében a téliektől, ez főleg azért van, mert nagyon nem szeretem a nehéz, fűszeres szagokat magamon. 
Mary-Kate and Ashley parfümök: OMG!!! Imádom őket, több okból is. Egyik sem az a tipikus "celeb illat", amelyek közül kb. 95% a Pink Sugar és az Angel illatcsaládba tartozik. Nem sokan használják őket, így egyedi. Rendszeresen be lehet őket szerezni akciósan, én ilyenkor legalább 2-3 darabot raktárazok be.
Az N.Y. CHIC az abszolút kedvenc, gyümölcsös és virágos is egyben, tiszta és megnyugtató. 
South Beach Chic narancsos, feketeribizlis, gyümölcsös, amit magnólia és rózsa illat tesz egy kicsit különlegesebbé, ez kifejezetten nyári, az édes narancs és a magnólia esszencia dominál benne. 
Hamptons Style, ami a SBC-nél kifinomultabb, virágosabb, tisztább illat.
Tehát mindhárom gyümölcsös és virágos is, mégis nagyon más mindegyik, az NYC egész évben jó, ő az én "signature scentem", a SBC egy új felfedezés, nagyon régóta kerestem már narancsos parfümöt.
 Avon cseresznyevirág és gránátalma-mangó test permet:
A mangósat használom most. Fini, édes illat, nem egy bonyolult valami, az és annyi, amit a csomagolás ír. A cseresznyevirágosat együtt rendeltük az egyik kolléganőmmel, első fújásra annyira, de annyira nincs jó illata, hogy mindketten fújoltunk, de szerencsére pár perc után átalakul, kialakul a bőrön. Test permethez illően nem kifejezetten tartós, a sok sem túl sok...Jersey Shore zuhany napközben. :-)
Morgan Sweet Paradise edt
Ez, azért nagyon aktuális, mert a Müllerben 1000 magyar forintra van leárazva.  Nagyon tetszik az üvege, jól tükrözi a benne lévő nyárias illatot. A legjobban a licsi, a feketeribizli, a hibiszkusz, a szantálfa és az orchidea dominál benne, ez kicsit fásabb, erősebb, fanyarabb cucc.

Ha egy vmit ajánlhatok kipróbálásra: N.Y. Chic.... imádom!!!

Próbáltátok már valamelyiket? Ti milyen illatot használtok nyáron?

9 megjegyzés:

  1. Mennyire tartós az illatuk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Mary-Kate and Ashley illatok nagyon tartósak (reggeltől estig), a Morgan is viszonylag (5 óra kb.), az Avonos test permetek meg test permethez illően nem igazán tartósak.

      Törlés
    2. köszi, akkor megszaglászom!

      Törlés
  2. A Mary-Kate és Ashley illatokat honnan vásárolod?:) felkeltetted az érdeklődésem irántuk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én sose látom őket a rossmannban miskolcon, a testpermet verziót is kb 2x lehetett akciósan kapni.. volt vagy 5 darab, egyből el is vitték. pedig nagyon érdekelnének.

      Törlés
  3. Nagyon jól hangzik mindegyik :) Ésd jöhetnek még parfümös postok :D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az illatokról azért nehéz írni, mert egy-egy rúzst vagy körömlakkot megtud nézni, hogy milyen színű, de az illatot nehezen lehet elképzelni! :)
    de mindenesetre jó ötlet! :)

    VálaszTörlés
  5. Ohh, Én is szeretem a Mary-Kate és Ashley illatokat. Csak rettentő ritkán találkozok velük. Én Douglas-ben szoktam venni. De ott is csak max 2 félét ha látok. Pedig az L.A. style nagy kedvencem!!
    Ezeket is a Douglas-ben vetted? Melyikben?
    Köszii :))

    VálaszTörlés