2012. augusztus 27., hétfő

Hétfői nyűglődés avagy Monday blues

A legtöbb hétfőn én meg akarok halni, vagy ha nem is meghalni ... de. Leírhatatlan szenvedés minden hétfő, ha tehetném betiltanám, a munkahetet kedden kezdeném, de csak finoman, csak 4 órát és nem nyolctól, hanem kilenctől.
Ez a hétfő különösen fájdalmas volt, végre nemcsak ágyrajáró voltam otthon, hanem tényleg otthon voltam, olyan emberekkel töltöttem az időmet, akiket szeretek. Jót paréééztam a legjobb barátnőimmel, bár az alkalom nem volt a legboldogabb, mert E. drága foreverre Németországba költözik most szombaton, de legalább buliztunk még egy jót, igaz a végén már csak sírva vigadtunk.
Hétfőn valahogy mindig minden jobban fáj. Minden!
Például teljesen feldúlt, hogy az egyik bjúti blogger már megint csak egy színt kent a szemére, azt sem dolgozta el a széleken és még mindig nem tud rendes tusvonalat húzni. Egyszerűen borzasztó! A hét többi napján nem érdekelne, de hétfőn!
Az eszem még mindig a hétvége történéseit próbálja megemészteni, koncentrálni nem tudok, kedvem semmi munkával kapcsolatos dologhoz nincs, ez persze máskor is megeshet, de hétfőn mindig.
Elvágtam papírral az ujjam. Máskor is fájna, de hétfőn jobban.
Reggel nem tudtam leülni a buszon. Máskor kibírnám, de hétfőn nem.
Máskor is tűnhet végtelennek az a 8 óra, de hétfőn fáj.
Ilyen lelkiállapotból kell magam felhúzni, a hajamnál fogva is, ha kell. Kell. Lépésről lépésre.
1. Reggel sminkelni, mert tudom, hogy nehéz lesz, legalább egy kis magabiztosságot fessek magamra, ha egyébként meg padlón vagyok. Kedvenc barackszínű rúzs, sok bronzer.
2. Kávé a kedvenc kolléganővel, az udvaron, a napon.
3. Örülni az elvégzett munkának, ami persze kevesebb, mint a hét bármely más napján, de ezt most megbocsájtom magamnak.
4. Ebédszünetben kicsit kimenni sétálni, hatalmas akciós Essence beszerzés: 1 darab körömreszelő :-P Az otthonról hozott ebéd mellé Miss Glamorazzi http://youtu.be/XjbrtiYWF-g DIY táska, ez mennyire jó ötlet már!!
5. Túl vagyok a nap felén, aztán vége a munkának. Mikor kilépek a munkahelyről még süt a nap, nem túlóráztam, így volt időm kis földalattival hazaindulni, nem kellett metróval menni, ez szuper. Szeretem a kisföldalattit. 
6. Úh! Van új InStyle! Szeptembertől jön a Nicki Minaj Viva Glam szájfény, Blake Lively milyen szép volt abban a Zuhair Murad ruhában. Karl Lagerfeld interjú, szegény akkora seggfej általában, de ha a kevés jó pillanatai egyikében kapják el, akkor érdekes. Shu Uemura sminkeszközökkel rajzolja meg a terveket és a kék 154 árnyalatát használta fel a kollekció elkészítésénél. Milyen csodálatos az emberi szem, olyan jó nekünk, hogy ennyi árnyalatot látunk!
7. Séta Benji kutyámmal. 
8. Blog olvasás, chat, ilyesmi.
Túléltem a hétfőt, a többit meg kibírom, ha ezt is sikerült :-)

Ti milyen túlélési technikát alkalmaztok a hétfői nyűglődés ellen?

4 megjegyzés: