2012. szeptember 11., kedd

nail polish tag

1: Mi a Kedvenc fedőlakkod? A politikailag korrekt válasz az Essence nail art sealing top coat, de az igazság az, hogy szívesebben használok valamilyen glitter fedőlakkot, mert szeretem a glittert:-)

LOVE!!!!!
2. Mi a kedvenc kéz/körömápoló készítményed? Egy nagyon régi Essence nail and cuticule olaj a kedvenc, de ez sajnos a végét járja már, a Moyra kalciumos-algás zselét szeretem, jó az illata és tényleg jót tesz a körmöknek.
3. Glitter vagy matt? Azt hiszem, eléggé egyértelmű, hogy melyik :-)
4. Mi az aktuális körömlakk szerelmed? Konkrét lakk nincs, de a frankening, a DIY körömlakkok nagyon megmozgatják a fantáziámat, a saját lakkjaimat imádom!
5. Melyik a kedvenc márkád? Melyik nem? Orly, Essie, Essence, Moyra, China Glaze. Ez a top 5. De nem kezdek el duzzogni, ha kapok egy OPI-t ajándékba :-)
6. Mi a kedvenc lilád, rózsaszíned, pirosad, kéked, zölded?
Essence Bubble, Bubble, Essence nail art lila, Orly Oui. Nem tudtam és nem is akartam választani a kedvenc liláim közül.
Kedvenc rózsaszín a Moyra 85öse, mert egy kicsi lila is van benne, eszméletlen szép különleges színe van, nyáron, lebarnul bőrhöz meseszép!
China Glaze: Ruby pumps a legendásan gyönyörűséges, glitter piros. Dorothy piros cipellői inspirálta, varázslatos!
Na, ha itt valaki látja a különbséget, annak gratula, mert szerintem egyáltalán nem látszik, borzasztó lett ez a kép, de nem tudok mostanában szikrázó napsütésben fényképezni. China Glaze: Bahamian escape, For Audrey; Orly: Firsky és Essence Groovy a kedvenc kékek és zöldek.
7. Mi a kedvenc téli lakkod?
OPI: Ginger Bells! és Orly: Space cadet. Az OPI szín a sült tököt, a Halloweent, a mézeskalácsot idézi fel bennem, az Orly színe meg minden fényviszonyban máshogy néz ki, olyan jól esik ránézni, ha leveszem télen a kesztyűmet.
8. Mi a kedvenc nyári lakkod? Moyra neon rózsaszín!!
9. Mi a kedvenc tavasz lakkod?
Essie Resort kollekció!!
10. Mi a kedvenc őszi lakkod? Lásd téli lakkok. Nálunk az utóbbi években, az ősz kimerül a 2-3 hétig tartó monszun időszakból, utána meg jön a tél, így én személy szerint, nem élem meg, az itt van az ősz, itt van újra érzést, azt a 2-3 hetet kibírom a téli lakkokkal is...
Plusz egy: Mi a kedvenc nude lakkod?
Essie: Playa del Platinum és Essence Irreplaceable






3 megjegyzés:

  1. Annyira sajnálom, hogy lemaradtam az essence twin-jeiről :( Nagyon szép mindegyik, választani sem tudnék közülük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor kivonták őket nekem sem sikerült megvenni az első üzletben, úgy emlékszem jártam utána rendesen. Nagyon megérte!! :-)

      Törlés