2012. október 29., hétfő

Unikornis piros körmök

 Ennek a manikűrnek a Max Factor Fantasy Fire lakkja és a Lovely Moulin Rouge 20-as lakkja a főszereplője. A Fantasy Fire a híres Clairns Unicorn pee lakkjának eddig készített legjobb hasonmása a Lovely Moulin Rouge kollekciója 21 csodálatos piros, lilás, rózsaszínes, narancsos, glitteres árnyalatot tartalmaz és a legszívesebben megvenném az összeset!!
 A Fantasy Fire kötelező darab, leírhatatlanul szép! Lila, kék, zöld, arany, vörös és mintha zöld is lenne benne, minden fényben, minden szögben máshogy néz ki és nagyon örülök, hogy nálunk lehet kapni, mert nem minden európai ország ilyen szerencsés. Ebből kell nekem majd egy, vagy kettő tartalék :-P :-D Főleg azért, mert nagyon szép, viszont legalább 4 réteg kell belőle, sokkal takarékosabb megoldás vmi alapszínre kenni. Olyan 1000 ft körül volt.
 A Moulin Rouge kollekció 21 árnyalatából, szerintem mindenki talál legalább egy olyat, ami tetszik neki, ... vagy többet is....500 forint per darab.


Az Essence Hot stuff nevű lakkja az alapszín, ezt már nem lehet kapni. Az Essence Peel off alaplakkot használtam, amit még tesztelgetek, elsőre utáltam, de majd meglátjuk, hogy bánik el az óriás glitterekkel. A Better than gel nails fedőlakkal fejeztem be, ami eddig elég jó, hajmosás után is szuperfényesek a körmeim.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett :) Tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, az a Lovely lakk mesés, én is imádom. A Max factorra meg egész jó alternatíva a Moyra 99 vagy a Lovely Moulin Rouge 11-es lakkja. Sötét lilán ugyanaz a hatás.

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok :-)
    Verus: nekem is megvan a Moyra 99, nagyon hasonlít, éppen egy hajszállal marad el a Fantasy Fire-től, de nekem kell az a hajszál :-D

    VálaszTörlés
  4. Na az a Moulin Rouge lakk az kell!!!!! :)
    (Ha van kedvetek, nézzetek be hozzám is: http://barkingbeauty.blogspot.hu/)

    VálaszTörlés