2012. november 18., vasárnap

Essence Stay all day krémes szemfestékek

 Mióta vannak jó krémes szemfestékek, azóta nagyon szeretem a krémes szemfestékeket, mert annyira egyszerű őket használni. Reggelente, ha nincs kedvem nagyon gondolkodni vagy nincs időm nagyon pepecselni jó szolgálatot tesznek az Essence Stay all day szemfestékei, amelyek az őszi szortiment váltás után már nemcsak "biztonságos" barna-szürke-szürkésbarna színekben kaphatóak, hanem helyet kaptak a merészebb színek is: lila, kék, rózsaszín. 
Nekem a lila (08 The magic must go on) és  a kék (07 Jim-me Blue) van meg és lelövöm a poént, mert nagyon-nagyon megszerettem őket.
 A lila középlila, rengeteg arany és lila csillámmal, amelyek nem hullanak még satírozáskor sem. Viszonylag kemény állaga van és a maga 5,5 grammjával kb egy életre elég lesz, remélem nem is szárad be addig....

 A kéknek van egy enyhe fémes csillogása és a lilával megegyezően egy kis citromos illata, az állaga is ugyanolyan.
 Szerencsére jól záródó, bár nem helytakarékos csomaglásban vannak. Én nem tudom, hogy miért jó a domború tető, mert nem szebb vele a csomagolás, viszont nem lehet egymáson tárolni a cuccokat.

A legjobb rész az, hogy tényleg megtartják a szemfestékek, amit ígérnek: egész nap a helyükön maradnak, ezért kitűnő színes alapként szolgálnak. Teljes száradásig satírozhatóak, de gyorsan kell dolgozni, mert hamar száradnak. Ujjakkal vagy ecsettel is fel lehet vinni, utóbbira egy lapos  korrektor ecset a legjobb vagy egy sokadik mosást átélt Essence szemfesték ecset, amit másra nem is lehet használni:-P A kilencszáz forintos árukért tökéletesek.

6 megjegyzés: