2012. november 28., szerda

Szemöldököm...vagy ami maradt belőle

Néha történnek balesetek, a háztartási balesetek meg kifejezetten gyakoriak, hétvégén én is szenvedő alanya voltam egy ilyennek. Nem világvége, nem halt meg senki, nem kívánt véráldozatot sem, de eléggé kicsesztem magammal. Sikerült ugyanis a szemöldökömbe belegyantázni, konkrétan nagyon... mutatom:
Szuper! De tényleg, hetekig várhatok, míg visszanő...remélem visszanő!
Na, ilyenkor jó, hogy lehet sminkkelni! Mivel nem vagyok telepi keménycsávó, sem félőrült, így 3/4 szemöldökkel nem szívesen mennék utcára. Először gondolkodtam, hogy szemöldökcerka vagy por állagú vmi legyen, amivel pótolom a hiányzó részt, de mivel tél van és tényleg pótlásról van szó, így a Catrice szemöldökszettre esett a választásom, mert természetes hatást tudok vele elérni és nagyon tartós, nem kell aggódnom, hogy napközben eltűnik a szemöldököm.
Itt már az elkészült pótlást láthatjátok, messzebbről, meg közelebbről is, élőben nem lehet észrevenni, hol van a toldás....legalábbis, eddig mindenki azt mondta, hogy észre sem vette volna, ha nem mondom :-)
Ez a Catrice kompakt szemöldök szettje, ami két hamvas, természetes árnyalatú, viaszos állagú szemöldök helyettesítő festéket tartalmaz, egy tükröt, egy mini szemöldök csipeszt, meg egy mini-mini kétvégű applikátort (ferde ecset-spulni).
A kis műtyűrök végső kétségbeesés idején nagyon jól jönnek, de nem mondanám, hogy juj, de kényelmes velük dolgozni. A két port én keverve használom, de a pótlásos résznél főleg a sötétebb színt, egyébként ez az erőssége a szettnek, hogy gyakorlatilag nem nagyon van olyan szemöldök szín, amihez nem lehet kikeverni a megfelelő árnyalatot, persze a nagyon vörös vagy nagyon fekete szemöldökök kivételt jelentenek. De, egy "sima" szőke vagy barna szemöldökkel, lehet világos vagy sötét, simán elbánnak. 
A csomagolást kompaktnak szánták, de szerintem tök ormótlan és béna, nem is tartós, nekem a felső tükrös rész már ki tudja hol jár, így papírzsepibe bugyolálva egy kis cipzáras izében tartom, tök nem praktikus, de a két szupertartós, természetes hatást biztosító por miatt kibírom.


Kis életmentők...

12 megjegyzés:

  1. nemrég kezdtem el ricinusolajjal kenegetni a szemöldököm és a szempilláim is. kb egy hete de már látszanak kis pelyhecskék amik nőnek pluszban. ajánlom neked is, állítólag 2-3 hét alatt visszanöveszti a szemöldököt. az enyém kozmetikusok áldozata lett, egy idő után nem is volt szinte, régóta csak a nem oda illő részeket szedem és elkezdett vastagodni. de ez a folyamat borzasztó lassú volt így döntöttem a ricinusolaj mellett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj a ricinus rajtam kívül mindenkinek jól működik, nekem meg hullott tőle a hajam....reménykedem, hogy magától visszanő szegényem :-)

      Törlés
  2. .tenyleg csak az veszi eszre, aki nagyon figyeli :)

    VálaszTörlés
  3. már én is jártam így :P én is pórral pótoltam míg visszanőtt XD

    VálaszTörlés
  4. Jujj :s viszont tényleg nem is lehet észrevenni :)

    VálaszTörlés
  5. Dejó, hogy írtál róla! Már egy ideje szemezgetek vele, csak mivel tesztelni nem tudtam, így nem vettem meg, mert féltem, nem lesz jó a szín. Egyébként ha nem mondod, meg nem mondtam volna, hogy pótolva van a szemöldököd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt, jó kis szett és tényleg univerzális a színek keverhetősége miatt. Bár lehetne a csomagolás kicsit strapabíróbb.

      Köszi lányok, nagyon örülök, hogy akkor tényleg nem ordít a pótlásom! :-D

      Törlés
  6. Szia.Nem ide tartozik de szeretnék ebayről rendelni és láttam már másik posztban hogy te rendeltél.Szeretném a segítségedet kérni egy kicsit.Nem szeretnék belefutni kamu termékekbe.Segitenél nekem annyiban, hogy ezt az eladot megnézed, hogy szerinted mennyire megbízható?Elég sok a pozitiv értékelése és elég sok terméket is eladott már. http://myworld.ebay.com/cosmetic.love/
    Illetve tudnál olyan eladót mondani aki biztos, hogy megbízható?Elsősorban koreai termékeket szeretnék rendelni(Zamian, Baviohat, Missha).
    Köszönöm:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én tőle nem rendelnék. A negatív értékeléseket egyrészt a nulla problémakezelésért, másrészt a kamu termékekért, harmadrészt a rohadt hosszú szállítási időért kapta illetve én nem rendelnék olyan eladótól kozmetikai cuccot, aki pl ruhát is árul, valahogy ez gyanús nekem mindig. Tipikusan az az eladó, szerintem, akivel, ha nincs semmi gond, akkor jó, de ha vmi gebasz van, akkor futhatsz a pénzed után, kivéve, ha bejelented a paypalnál, de ez meg hosszadalmasabb és biztosabb angol tudást igénylő művelet, elég macerás, de legalább visszakapnád a pénzed.
      Nekem kettő megbízható ebayer van, akit nyugodt szívvel, tapasztalataim alapján tudok ajánlani és az általad említett márkák szinte teljes kínálatát árulja:
      http://myworld.ebay.com/bello-girl ...én őt jobban szeretem, ingyen mintákat küld, a csomagolás is kicsit jobb és valamennyivel (1-2 nap) gyorsabb is
      illetve
      http://myworld.ebay.com/rubyruby76 ...ő valamennyivel olcsóbb, mint bellogirl és sok tök jó akciója is van, viszont kicsit lassabb, kicsit felületesebb a csomagolás, nincs ajándék minta

      Törlés
    2. Köszönöm a segitséget:)

      Törlés
  7. Szépen helyre hoztad! :) Ahj alig várom,hogy megérkezzen az új szemöldökszettem :$

    VálaszTörlés
  8. Szép lett nagyon :) Kár, hogy ezek a szemöldök szettek fekete szemöldökre nem jók... :(

    VálaszTörlés