2013. január 16., szerda

Ezt nem kellett volna 1.: MUA pro-brow kit

 Az "Ezt nem kellett volna" postokban azokról a termékekről fogok írni, amelyekkel nem vagyok 100%-ig elégedett és vehettem volna, használhattam volna valami értelmesebb, jobb dologra a pénzemet.
A MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kitjével kezdem, amit azért akartam kipróbálni, mert nem stílusos és nem praktikus a kis nyomi, széttört Catrice szemöldök szettemet szállítgatni.
MUA szett: 3 és fél fontért lehet kapni, nagyon karcolódó, de praktikus, nagy tükrös csomagolásban kapható. A teteje nem kattanásig záródik, csak simán le kell csukni, de nekem még egyszer sem nyílt ki magától, így a csomagolás nálam 4/5. 
Kettő darab szemöldök pótlásra alkalmas színből, egy highlighterből és egy viaszból (vazelinből) áll. Felvitelkor a viasszal kell(ene) kezdeni, amibe ugyan jól tapad a szemöldök színező, de nem ajánlom ezt a módszert, mert a fényes finish miatt egy iszonyatosan természetellenes, nagyon mű, nagyon rajzolt eredményt kapunk. Brrrrr!!! 
A két szemöldök színező önmagában, a viasz nélkül is nagyon tartós, tényleg egész nap kitartanak. 
A highlighter -szerintem- nem jó árnyalat, nem kell fehéret használni highlighternek, de sötétebb bőrnél alig üt el a bőrszíntől, azaz túl kevés, világosabb bőrhöz, meg túl sötét, vagyis minden csak nem highlighter.
 Ami miatt bukó ez a szett, az az, hogy ha már egyetlen egy árnyalatban kapható, akkor tényleg olyan színeket kellene tartalmaznia, hogy a világos szemöldöktől a sötétig mindent le tudjon kezelni, de ezt sajnos nem sikerült megvalósítani. Mégpedig azért, mert alapvetően vörösesek a színek... jó, jó, a világos vöröses szőkétől a sötétebb vöröses barnáig okés, de mi van akkor ha valakinek nincs vörös árnyalat a hajában? Szerintem, nem szép egy vörös szemöldök egy hamvas szőke vagy egy szőkésbarna hajhoz...
Én, a Catrice szemöldök szettet ajánlom inkább, én is inkább vettem volna egy szép körömlakkot, vagy a kutyámnak valamit, vagy beültem volna a barinőkkel egy kávéra, vagy elmentem volna egyet edzeni egy fitneszterembe, vagy beletettem volna ezt a pénzt a brazil keratinos perselybe....

Úgy vörös a szemöldököm, hogy alapból barna...

8 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy nem jött be, mert ezzel ellentétben a szemöldök ceruzájuk pl nagyon jó, nagyon szeretem, már nyár óta használom és még mindig több mint a fele cerka megvan, nagyon szépen belel lehet fésülni a színt a szemöldökbe, és tartós is, szóval ha nem akarod feladni a MUA-ba vetett hited, ajánlom figyelmedbe :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vannak jó MUA cuccok, a világ legszebb mono szemfestéke pl MUA :-) de most ilyen fail MUA vonalon vagyok...:-D

      Törlés
  2. Nekem is meg van ez a szett, én szeretem, mert passzol a szemöldököm színéhez, de igazad van, hogy lehetne nagyobb színválasztéka... :) és engem nagyon zavar,hogy nem lehet rendesen kattanásig becsukni :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legnagyobb bajom a szettem, hogy hamár egy árnyalatban van, akkor inkább hamvas, nem vöröses árnyalatúnak kellene lennie szerintem, ezen kívül a vax felesleges. De, igen tutira vannak olyan emberek, akiknek pont ez az árnyalat jön be, tök jó, hogy neked megy a színeidhez. :-)

      Törlés
  3. Nagyon örülök a bejegyzésednek, én is régóta szemezek ezzel a kis szettel, és majdnem meg is rendeltem már, de most lebeszéltem magam. Sajnálom hogy csalódtál benne, de vigasztaljon hogy nekünk megspóroltad ugyanezt. :)

    http://barkingbeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Ezt sajnálva olvasom, ugyanis én most rendeltem meg. Bár nekem remélem azért be fog válni :/ :)

    VálaszTörlés