2013. január 6., vasárnap

NYX Plummy pirosító

A NYX Plummy pirosítója már bekerült a decemberi kedvencek közé, gondoltam, hogy írok róla külön is.
Nekem ez az első NYX pirosítóm, be kell  vallanom, hogy először csalódás volt, mert nagyon erős vízfesték-tempera szaga volt, ami mostanra elviselhető mértékűre szellőzött, ezen kívül az sem tetszett, hogy nem szögegyenesek az árnyalatok szélei, olyan olcsó hatást kelt szerintem. Aztán elkezdtem használni és a színe, meg a tartóssága miatt nagyon megkedveltem. 
Ahogy írtam, erős szaga van, 5,7 gramm a termék, amely 5 különböző, de harmonizáló, nem csillámos, mégis enyhe fényt adó árnyalatot tartalmaz. Rajtam egész nap kitart. Állatkísérlet mentes és hypoallergén.


A minták eléggé halványak, de egy pirosítónak nem is kell mindig őrületesen pigmentáltnak lennie ...

Ami nem tetszik, az az, hogy nem lehet körkörös mozdulatokkal felvenni az ecsetre a cuccot, mert tök csúnya lesz a termék felülete...Összekeverednek az árnyalatok és így fog kinézni:
Úgy szoktam felvinni, hogy egy nagyobb fejű ecsetet óvatosan, körkörös mozdulatok nélkül beleütögetek és az arcomon alakítom ki az egységes színt, ami piszkos, sötét rózsaszín, vagyis a barna melletti (6 és 9 óra közötti) szín a legdominánsabb.
természetes fényben

lámpafénynél
NYX termékeket beszerezni a Müllerben, az ebayen illetve a Szépségtrend webáruházban tudjátok, én tőlük kaptam tesztelésre.

Ti próbáltatok már NYX termékeket? Kedvencek?

8 megjegyzés:

  1. Rajtad nagyon szép színű, én sajna tovább adtam rajta, mert nem volt megfelelő az árnyalat. Kedvenc szemhéjpúderem tőlük a Frosted Lilac.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem az a mindenkinek, mindig jó szín, inkább sárgás tónusú bőrön mutat jól.
      A szemhéj színeikről csak jót hallottam eddig!

      Törlés
  2. Még nem próbáltam, csak mattító fedőlakkot tőlük! Szép ez a pirosító, bár kár, hogy úgy összemaszatolódik, ha körkörösen próbáljuk felvenni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a körkörös ecsetkezelésről teljesen lemondtam, ezért nem is minden ecset jó hozzá, de pl az essence pirosító ecset igen

      Törlés
  3. nagyon szép színei vannak ennek a pirosítónak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)

      Craptrash: vannak nagyon jó rúzsaik ill. a többi pirosítójuk és szemfestékük is szuper, ha újrakezdeném tuti egy 10es palettát vennék először...

      Törlés
  4. Tetszik, nekem még saja nincs egyetlen NYX termékem sem :(

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll neked ez a szín! :) és a sminked is gyönyörű *-*

    VálaszTörlés