2013. február 8., péntek

Mai beauty adag: Justin Bieber és az Essence, napi smink

Kicsit furcsa párosítás, az én fejemet összetenni Justinnal, de most ez van :-D
Nem vagyok egy sajtóanyagokat kipostolgató blogger (nem zavar, ha más igen, de én nem), de amikor elolvastam Réka e-mailjét, úgy voltam vele, hogy ezt most muszáj.
Justin Bieber és az Essence szerződést kötöttek, így az elkövetkezendő években több justinos együttműködés is várható.

Hogy ez miért jó nekünk? 
A jövő hét (azaz 02.11-től) folyamán több csatornán (essence.eu, Music Fm és Viva tv) lesz lehetőség koncertjegyet (páros, tehát jöhet a legjobb barinő, pasi, anyuka stb.)  illetve személyes találkozást nyerni Justinnal! Birminghamben, Angliában!!! A repjegyet, a szállást és az utazási biztosítást is az Essence Hungary állja!!! Ez mennyire szuper már!!! Remélem, akik megnyerik a személyes találkozást, azoknak egy álmuk válik valóra ezzel!
Ők nem ájultak el...
Én, ha találkoznék egy celebrity crushommal (Tom Hardy vagy Ryan Gosling), én ott halnék meg tuti, vagy meg sem bírnék mukkanni ...:-D Remélem, aki megnyeri, az nem ilyen :-D
Egyébként a Music Fm-en jövőhéten, hétfőről-péntekig minden délután Essence ajándékcsomagokat is sorsolnak (Cooky!), tehát a nem Justin Bieber fanoknak is kedvez az Essence Hungary! 

Más:
Tesztelgetem a Max Factor Clump defy szempillaspirálját, eddig szeretem, kb. annyira, mint az Xperiencet, tesztet még nem tudok róla írni, mert én kb. sosem használok több réteg spirált és ennél a sminknél is too much lett volna. Egyszer használtam több rétegben, tényleg nem csomósodik!!!
Max Factor Mastertouch korrektor love van!!! Én nagyon szeretem, bár úgy gondolom, hogy bőrtípus függő, hogy kinek mennyire ül bele a ráncokba.

Guerlain Rouge G: 75 Rose Barbare, áááhh!! nagyon jó, hidratál és olyan jó viselni





7 megjegyzés:

  1. Ha rálesz nyomva az arca a termékekre vagy a neve elbucsúzhanak egy vásárlójuktól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem nagyon értem, mi ez a nagy hate az irányában. Nem szeretem a zenéjét, az interjúit ilyesmi nem nézem, de amennyire én tudom a youtuberól indulva lett világsztár és azért ez nem semmi. Lehet, hogy egy kis nyálas hülyegyerek (nem tudom, mert nem ismerem), de akkor is vannak, akik szeretik és minden álmuk, hogy vele találkozzanak és tök jó, hogy lesz akinek ez az álma valóra válik.
      Justin Bieber vagy nem, én a jövőben is szeretni fogom az Essence márkát és a magyar Essence csapatot. :-)

      Törlés
  2. Amikor elolvastam a címet azt hittem justin fog essence sminkeket tervezni :D:DDD

    VálaszTörlés
  3. Ettől a sráctól a hideg kiráz, sem az egyéniségét sem a zenéit nem szeretem. Lehet hogy öreg vagyok hozzá :) Így engem ez az együttműködés inkább taszít. A sminked viszont tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem én is öreg vagyok hozzá. :-) Nekem az essence ötlete, ami nagyon tetszik. Annyira szeretem, ha vkinek valóra válik egy álma...

      Törlés
  4. Szép a sminked! :) Azt én sem értem, miért kell valakit utálni, mikor nem ismerik egyáltalán, ha valaki már beszélt vele, találkozott vele és nem szimpi, akkor utálja, de addig ne :) Nem tett eddig olyan kijelentéseket sem, ami gusztustalan/unszimpatikus/bunkó lett volna. Az meg hogy valaki a zenéje miatt utálja, akkor elég sok mindenki mást is utál ezek szerint, mert nem ő az egyetlen pop előadó ilyen stílusban :D De az, amit elért viszont mindenképpen szép eredmény, mondom ezt úgy, hogy én semleges vagyok az irányába, néhány számát elhallgatom, ennyi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt még csak-csak megértem, hogy ha vki nem szimpatizál vele így külső szemlélőként....de utálni? minek? ... ahogy már írtam is, le a kalappal előtte, hogy pár év alatt világsztár lett belőle, nekem az mindig inspiráló, ha valaki "el tudja érni a csillagokat"
      Köszi egyébként! :-)

      Törlés