2013. február 17., vasárnap

Max Factor Clump defy szempillaspirál teszt


 Az igazság az, hogy én már megtaláltam A Kedvenc szempillaspirálomat, ami a legjobb a világon: Max Factor Xperience, ezért nem keresek, nem érzek kísértést új szempillaspirálok kipróbálására. De, a  blogszféra és a youtube is tele van a Cover Girl Clump crusher mascara dicséretével, ami a ugye az amcsi megfelelője a Max Factor Clump defy spirálnak.
 A csomagolása szerintem nagyon szép, sötét bordós, ezüsttel, és ami a legjobb, hogy a kefe egyszerűsített rajza is szerepel rajta, így legalább kb. tudja az ember, hogy mire számíthat.
 A kefe szilikonos, nem túl nagy, viszont érdekes kiképzésű. Az egyik oldalon domború, a másikon egyenes, az egyenes oldalon szuper rövidek a sörték, ami megkönnyíti a legrövidebb pillák elérését, én ezt használom az alsó pillasorhoz. A domború oldal is könnyen kezelhető.
 A pilláim (meg a fejem) natúr állapotban, alapból kicsit hajlamos, hogy össze-vissza álljon.
Natúr
 Őszintén megmondom, én sosem tudom, hogy mi számít egy rétegnek, ha spirálozásról van szó. Most az az egy réteg, ha egyszer áthúzom a pillámat, vagy az az egy réteg, hogy egyszer kihúztam a tubusból és amíg kenem, addig kenem és a következő tubusból kihúzás a második réteg, vagy mi? Remélem érthetően írtam le a problémát, de tényleg nem tudom. Én, most úgy döntök, hogy nekem az addig kenem, amíg kenem az egy réteg. A Max Factor azt ígéri, hogy ez a szempillaspirál egyáltalán nem teszi csomóssá, póklábhatásúvá a pillákat, még többszöri áthúzás után sem. Ezt ki kellett próbálnom, még akkor is, ha én alapból mindig csak egy réteggel indulok neki a mindennapoknak.
1 réteg....
 Nekem tetszik egy rétegben! Puhák maradnak a pillák, tényleg nem csomósodik, nem pereg, nem potyog, szép fekete, könnyű lemosni a nap végén, szuper.
2 réteg...
Két rétegben is tetszik, nem lett csomós így sem, pedig direkt vártam olyan 15-20 percet a két réteg között. Magának a spirálnak pont jó az állaga: nem folyik, nem csöpög, de nem is tök száraz, pont jó, hamar szárad.

Összességében: legalább annyira jó, mint az Xperience, kényelmes használni, tartós és kellemes eredményt kapunk, egyedül az ára, amit húzósabb szerintem, olyan 3500-4000 forint körül van, de ezért a pénzért tényleg egy kiemelkedő terméket kapunk. (Glamour napok, 50%os kupon lesz nemsokára :-)

5 megjegyzés:

  1. Szívemből szóltál, mert én sem tudom, hogy egy réteg az most melyik is. :D Nekem is megvan ez spirál és nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés


  2. Nagyon kíváncsi lett erre a szempillaspirálra, megvárom a Glamour napokat vele, még nem égetően sürgős, de szeretném megvenni, kipróbálni, mert csak jót olvasok erről a darabról :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon megszerettem, kedvencemmé lépett elő :)

    VálaszTörlés
  4. Eni: ugye, hogy ez egy örök talány?! :-)
    Erzsi: tényleg érdemes megvárni a Glamour napokat, ha nem sürgős, nem tudnék rosszat mondani erről a cuccról!
    Elíz: nekem is ott van az első kettőben!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon meggyőző! :) Nem igazán szoktam szempillaspirálért ennyi pénzt kiadni, de egy Glamour-kuponnal már annál inkább megtenném. Eddig próbálkoztam alacsonyabb árkategóriájú spirálokkal (jelenleg Miss Sporty-t használok), de sajnos eléggé csomósodnak tőlük a szempilláim... :( Úgyhogy már alig várom a tavaszi Glamour-napokat :)

    http://www.highheelsandcakes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés