2013. március 17., vasárnap

Körömlakk love one

Amennyire nem volt türelmem, időm, idegrendszerem stb. az utóbbi jó pár hónapban a körömfestéshez, az utóbbi két hétben, 10 napban annyira visszatért. Nem tudom minek köszönhető, de az tuti, hogy megint körömlakk love one :-D
Nem a H & M Blue glitter lakkjával tért vissza, de ezzel kezdett megint az egekbe törni, igazából ma reggel csúcsosodott ki, amikor rászabadultam az ebayre és megrendeltem az összes lakkot, amit az utóbbi fél évben parkolópályára tettem, lesz HOLO lakkom, gyönyörűséges csillámos lakkom, lesz likvidszendem is!! Juhu!!!
De, amíg ideérnek, kigyönyörködöm magam a H & M lakkban, a 990 forint minden fillérjét megérte!! Csodálatos!! Már régen nem tetszett semmi szépészeti dolog ennyire! Zselé állagú középkék, hosszúkás holo glitterrel. 3 rétegben fed és tök meglepő, de nem színezi be a körmöt és könnyű lemosni, sőt kifejezetten tartós is, a képet az 5. napon készítettem. A Vörösmarty téri üzletben még volt egy csomó csütörtökön.

A kiújult körömlakk mániám:
Tök nem emlékszem mit használtam, de szeretem ezt a whatever francia manit!

OPI és Essence glitter, az új Essence glitter lakkokat még nem láttam, de remélem azok is jók lesznek.

IMÁDOM a Surfer Babe trendkiadás szürke lakkját, egyszerűen mesés, a szín, az állag, a tartósság! NYC Mindnight confetti!

A H & M lakk és az Essie Turquoise and Caicos lakk


5 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. gyönyörű!!! szerintem ez a legszebb lakkom! pedig van egy pár :-D

   Törlés
 2. szépek,de legközelebb lehetnének élesebb képek? köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha nem haragszol nem ölöm magam a Dunába, mert lámpafénynél ilyenek a képek :-D Szívesen egyébként :-)

   Törlés
 3. Nagyon klassz mind, lakkozz többet szerintem! :)

  VálaszTörlés