2013. április 6., szombat

Heti bjúti: Manhattan, Müller, megbuggyant lakk

Kicsit összevissza post lesz ez:-)
Annyira szeretem a dm vásárlói ajándékait, főleg azért, mert csak gyűjtöm, gyűjtöm a pontokat és csak ilyenkor váltom be. (itt kérdezem meg, hogy a Rossmannos kártya tulajdonképpen mire jó??!!! mert eddig egyszer sem vettem semmi hasznát...de lehet én vagyok a figyelmetlen őrült és kihagytam az "akármelyik márka teljes állványa 99 forintért" akciót...) Most (április 4-től) Manhattan szütyit lehet 50 pontért kiváltani, én kettőt újítottam be rögtön, de szerintem hétfőn beszerzem a harmadikat is :-) A pénztáros csajszika olyan cuki volt, nem hagyta, hogy két egyforma termékem legyen, így enyém lett két szuper-duper tartós, automata szájcerka, egy alapozó, meg egy szájfény.
 A szájcerkákért nagyon lelkesedem, a lilát konkrétan nem engedném a szájam közelébe, de kb. 7-8 hónapja keresek egy szép sötétlila, szuper-duper tartós szemcerkát és ez egyszerűen fucking perfect!! A mintát alig bírtam lerobbantani a kezemről. A piros meg ... ááhh, de szép!
 A Manhattan alapozónak azért örülök, mert a Manhattan nagyon jól bánik az olajos és érzékeny bőrűekkel, régen, amikor még nem használtam bbkrémet tök szerettem a márkát, így szerintem tutira nem lesz szar az alapozó, a színtelen szájfény meg mindig nyerő.
 Érzékeny búcsút vettem a márciustól és a Müller outlettől  is:-( Az előbbit szerintem senki nem fogja visszasírni a csudálatos időjárás miatt, az utóbbit meg de nagyon. Búcsúajinak, mert nem vettem meg annak idején a Guerlain terracottát, beújítottam egy Lancome bronzert, ami kárpótlásnak tök jó, nincs benne csillám, nem túl narancssárga, legyen már tavasz!!!
Lancome bronzer :-) YEY!!!
 Amikor olvastam Ani bejegyzését, amiben azt írta, hogy megbuggyant az Essence Boho chic nevű lakkja, tudtam, hogy nekem is le kell ellenőriznem, hogy whats up a kicsikével... Hmmm :-(
Felkentem, az állaga szerencsére még mindig teljesen használható, nem sűrűsödött be, a tartóssága kb. ugyanolyan, de a színe, juj!!! Több árnyalattal sötétebb mint volt és ez egyáltalán nem tett jót neki, a bájos barackossága teljesen eltűnt és narancssárga lett. Így már nem tetszik igazán.
Nem nagyon értem, hogyan sikerült a csillámoknak így átrendeződniük, amikor állítva tartom a színes lakkjaimat, az egyik oldalon vannak a csillámok, a másik oldalon nem nagyon vannak csillámok.... Érdekes! És ronda!!
Itt látszik a lakk eredeti színe, a körmeimen meg ahogy most kijön az üvegből...felül meg a megbuggyant rész, komolyan csudálatos.

8 megjegyzés:

  1. A Müller outletben nekem múlt héten azt mondták, hogy április végéig még tart a bazár. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. !!! be kell majd néznem még egyszer zsuzsa barinőmet is magammal kell majd cipelnem, köszi az infót!!!

      Törlés
  2. Én is kiváltottam a Manhattan csomagot, kettőt, de mind kettőben ugyan az volt...
    Én imádom a színes szemcerkákat, nekem is van hasonló lilám. :)
    A szájceka tetszik, akarok is majd venni pirosat. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is kiváltottam a Manhattan csomagot, kettőt, de mind kettőben ugyan az volt...
    Én imádom a színes szemcerkákat, nekem is van hasonló lilám. :)
    A szájceka tetszik, akarok is majd venni pirosat. :)

    VálaszTörlés
  4. Én is kiváltottam a Dm szépségcsomagot, itt írtam is róla:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/04/manhattan-szepseg-csomag-50pontert.html


    A Manhattan alapozóról eddig azt hallottam mindenkinek sötét lett, szerencsére én nem azt kaptam:)
    Gondolkodom, hogy kiváltok még egyet...

    VálaszTörlés
  5. Én is kiváltottam a csomagot:)
    http://coralinevilag.blogspot.hu/2013/04/dm-manhattan-smink-csomag.html

    Amúgy a rossmann kártyának én semm értem értelmét,a saját márkára adnak kemény 5% kedvezményt!Ez mi?:) Igaz hogy olcsóbb mint a DM de azon kívül semmit se kapsz a vásárlásaidért.Csak az essence miatt járok rossmann-ba.:)

    VálaszTörlés
  6. De durva a lakk, hogy megbuggyant :S :D
    Én nem hiszem, hogy kiváltom a Manhattan-es csomit, ahogy néztem blogokon, nincs túl sok olyan cucc, ami tetszene és ha meg nem is kukkanthatnék bele, akkor aztán végképp nem akarnék zsákbamacskázni :D mert egy sötét alapozóval meg egy barna lakkal nem tudom mit csinálnék..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen az essence lakk nem egyszerű, annyiban jó, hogy legalább az állaga okés, de a színe egyáltalán nem szép így és az sem túl jó hír, hogy pár hónap alatt lett ilyen a lakk, közben a régi essence lakkok tényleg évek óta jók, szerintem van 4 éves lakkom, ami olyan mint új korában....
      B Nixon: Nekem az alapozóval ezek szerint mákom volt, mert nekem pont az az árnyalat volt benne, amit akkor is használtam, amikor nagyon Manhattan alapozó love volt nálam, nem a legsötétebb szín.
      xstrawberrykissx: de rossz, hogy nem nézett bele neked a pénztáros :-( nekem szerencsére kérés nélkül volt ennyi esze-jóindulata
      dasha: azért nem annyival olcsóbb a rossmann mint a dm, sőt a dm saját márkás termékek messze jobbak, mint a rossmannos dolgok...bevallom, hogy mióta az egyik közelemben lévő dmben van essence állvány is inkább oda megyek először és csak akkor megyek rossmannba, ha nincs a cucc a dmben

      Törlés