2013. június 10., hétfő

Essence pozitív csalódás teszt

irresistible purr-ple and irresistible chocolates
 

Kb. ezer éve volt nálam Essence teszt :-)
Igazság szerint, elég régóta megvannak ezek, a Primőr Kft.-től kaptam őket, de mivel a bolti teszterek alapján nem voltak jók, így félretettem őket. Különösen a lila nem nyerte el a tetszésemet, mert a teszternek kb. semmi színe nem volt. Úgy gondoltam, hogy biztos nem írok róluk, ezért nem is fényképeztem be őket érintetlen állapotban... Aztán május elején nézelődtem a cuccaim között, próba cseresznye alapon sminkeltem velük és meglepődve tapasztaltam, hogy egész jók! Aztán egész hónapban rendszeresen elővettem őket, abszolút benne lettek volna a májusi kedvencekben, ha írtam volna olyan postot :-D
Első ránézésre nagyon szépek, az Essence nagyjából lenyúlta a MAC In extra dimension szemfestékek kinézetét. A csomagolás nagyon nem helytakarékos, de nem hiszem, hogy valaki ezek miatt szorulna ki a lakásból, csak max. utazáskor valami mást kell bepakolni...
Használatkor puhák és könnyen eldolgozhatóak, szinte nem hullanak, ami azért nagy szó, mert a domború részek csillámosak. A csillámok könnyen felvihetők a szemhéjra és ott is maradnak! Azt hiszem, emiatt szeretem őket nagyon, a csillámok a nap végén is a helyükön vannak, nem a szemem alatt és nem az arcomon. Elvileg lehet őket vizesen is használni, de nem éreztem ennek a szükségét, szerintem egy jó alappal bőven elég pigmentáltak és tartósak.






11 megjegyzés:

  1. Nekem a First Love és a Mermaid Kiss van meg, a teszterek alapján engem sem győztek meg túlságosan (a kíváncsiságom viszont annál inkább), végül csak megvettem :) A Mermaid Kiss szárazon is csodaszép, a First Love viszont nedvesen mutatja meg magát igazán. Ezek közül a Chocolates tetszett még nagyon, a swatchokat elnézve lehet, hogy nemsokára beszerzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszerűen nem értem, hogy mi történt a teszterekkel!!?.....a tesztert kipróbálva ott néztem ki a fejemből, hogy milyen kár, mert nem pigmentált, közben meg a saját példányom teljesen rendben van .. ki érti ezt?

      Törlés
    2. Egyre több márka tesztereivel járok így egyébként, akár szemfestékről, akár pl. pirosítóról van szó, mintha kispórolnák belőlük a pigmentet.

      Törlés
  2. Ó, hát ez gyönyörű! Amúgy ha spórolnak a teszternél, akkor pont vásárlókat bátortalaníthatnak el, úgyhogy fura, de én is tapasztaltam ilyet :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez érdekes, a tesztereket próbálgatva pár hete csodálkoztam ,hogy ennyire leromlott volna az Essence szemhéjpúderek minősége? Ezért nem is vettem semmit.
    Nagyon szépek ezek a szemhéjpúderek, a barnán nagyon gondolkozom, abból sosem elég. :D

    VálaszTörlés
  4. De butus vagy, hogy nem kezdted el előbb használni :D

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. igen és a világos lilán kívül mindegyik minta 1 húzással készült! :-)

      Törlés
  6. BeLLaLa: érdekes egy jelenség az biztos!!
    djkaty: azt nem gondolom, hogy spórolnának, mert irtózatos butaság lenne, de valószínűleg valahogy máshogy tárolják-kezelik a tesztereket vagy nem tudom.
    Lumena: szerintem nem romlott a monok minősége, de a teszterek nem jók az tuti. Egy idő után eleve elhasználódnak a teszterek a sok koszos, kevéssé tiszta kéz után, de ezeknél pont előttem pakolták ki, így ez sem játszott be...

    VálaszTörlés
  7. De butus vagy, hogy nem kezdted el előbb használni :D
    fashion little black dress

    VálaszTörlés