2013. szeptember 30., hétfő

Manikűrök az elmúlt napokból

Szeretnék nektek megmutatni néhány manit, amit az elmúlt pár napban viseltem...
 A Flormar Icy Top IT02 lakkot imádom, olyan visszafogott azért, mert nem csillog, de olyan izgalmas a fekete és fehér játéka miatt. (A Glamour napokon lesz Flormar kupon is!) Az Adena lakkot a zselés állaga miatt szeretem, bőven megérte a 250 forintos árát.



 Itt a hideg rózsaszínnel játszottam egy kicsit. Kékes árnyalatú, rágógumi rózsaszín mellé lila alapra került ezüst topper, a lila nem látszott ki, de egységesebbé tette az ezüst glittert, plusz könnyebb is volt így lemosni. A Strawberry flavoured True Blood az egyik saját franken lakkom, olyan kis szép, az állaga még mindig mesés, jól sikerült darab. :-)

 Itt egy melegebb, barackosabb rózsaszín mellé aranyt tettem. A barackos Nicole by OPI "Selena" nevű lakkja, amit Erzsitől vettem. A színét imádom, de az állagával nem vagyok teljesen elégedett, viszont örülök, hogy kipróbálhattam egy NbOPI lakkot. A két meleg szín (arany és barackos) szerintem nagyon szépen mutat egymás mellett. Az arany színt egy vékony dekorecsettel vittem fel.

Lovely Must have Glam Stye nr 6. és Nicole by OPI Selena

Ennél a maninál a különböző textúrákkal játszottam. Krémes lakkra glitter került, H & M Matte metallic magában, ugyanaz glitterel, krémes lakk, másik krémes lakk Flormar topperrel. A H & M lakk tartóssága sajnos gyalázatos, szép a felülete, szép a színe, de egy nap után lepattogott. Az Essence toppert két rétegben használtam, elég jól fedett így, nem volt nehéz lemosni.
(A H & M Matte metallic lakkot láthatjátok itt: http://thepinkcandypopblog.blogspot.hu/2013/09/h-matte-metallic-koromlakkok-blue-metal.html.
A glitter, pedig az Essence 3D glittere: http://makeupsminkandstuff.blogspot.hu/2013/09/megint-koromlakkot-vettem.html)

3 megjegyzés:

  1. Nem is tudom melyik manid tetszik jobban, mert mindegyik nagyon szép, az utolsónál kiemelném a díszítést és azt hogy változatos színben pompázik a körmöd :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is az utolsó tetszik a legjobban :-)

    VálaszTörlés