2013. szeptember 3., kedd

Max Factor Wildocska

Vicious purple, Golden amazon, Fierce pink
Vártam már a Max Factortól, hogy egy fiatalosabb, élénkebb, ütősebb vonallal jelentkezzen, így voltak elvárásaim a Wild kollekcióval szemben. Előzetesen főleg a szemfestékek birizgálták a fantáziámat, vad színeket, eszméletlen pigmentáltságot, fini textúrát, ilyeneket vártam. Főleg úgy, hogy a Max Factor nem éppen a legpénztárcakímélőbb drogériás márka. Pl.:  Ezek a szemfestékek 2200 forint per darab áron elérhetőek a dm-ekben.
Három darab szemfestéket kaptam meg kipróbálásra, elég sokáig is próbálgattam őket, minden körülmények között, több szemfestékalapon is. Igazából az a legnagyobb bajom velük, hogy én egységesebb textúrát és több, élénkebb színt várnék. A pink puha, csillámos, legpigmentáltabb a 3 közül. A csillámok hullanak, de miután megszáradt az alapon a szemfesték, utána már nem nagyon potyognak, felvétel és eldolgozás közben kell vigyázni. A pinkkel nincs nagyobb bajom. A lila keményebb, nem is olyan pigmentált, viszont nem hullik, van egy kis kék fénye, elég szép darab. Az arany...brrr...kemény, nehéz felvenni a színt, és nem is tetszik a szín sajna, nekem egy igazi arany nem ennyire zöld. Egyiknél sem vettem észre különösebb kopást napközben. Viszont, ha elolvasom a leírtakat, azt kell, hogy mondjam, hogy egyik sem ér meg 2200 forintot sajna. Persze, vannak nem jó MAC szemfestékek is, de a másik oldalon meg ott vannak a Sleek paletták, amelyek 12 színt tartalmaznak nem sokkal többért....Ezért a pénzért és ezzel a névvel én többet várnék, azt, hogy lerobbanjon a fejem a színtől, ha már vad, akkor legyen szuper pigmentált!

lilácska, pinkeske, aranyoska


Eredetileg, ezt a Wild Shadow Pencilt kétkedéssel fogadtam, nem nagyon szeretem a jumbo szemcerkákat, mert sosem olyan tartósak, mint egy tégelyes színes alap. Aztán, ez a kis darab olyan, de olyan jó volt! Szép a színe, ez a 35 Bold Sapphire. Könnyű vele dolgozni, nem kell vele úgy bánni, hogy nagyjából felkenem, aztán majd elegyengetem, hanem simán lehet vele egységes alapot rajzolni. Én, főleg alapként használtam, de az alsó szempillatőbe is sokszor került. Tartós, nem folyik, nem tűnik el, nem mászik el. Két mínusz van ezzel kapcsolatban: az ára (3000 ft körül, de erre még azt mondom, hogy nem olyan vészes, mert tényleg jó a termék), a másik, pedig az, hogy faragni kell.

Összességében elég vegyesek az érzéseim a Wild kollekcióval kapcsolatban: a szemfestékeket vártam, de nem vagyok velük teljesen megelégedve, a cerkától nem vártam sokat, de meggyőzött és megszerettem.

5 megjegyzés:

  1. A rózsaszín, a lila és a kék de gyönyörűek! :O *.* :)

    VálaszTörlés
  2. A rózsaszín nagyon szép :) Bár ennyi pénzért én se venném meg, bármilyen jól pigmentált ez a szemhéjfesték. Mondjuk, ha lenne egyszer egy olyan akció, hogy fél áron adják, akkor beújítanék rá :)

    VálaszTörlés
  3. Szépek a szemhéjpúderek, de az áruk borzasztó szerintem és ha nem is túl meggyőzőek, akkor pláne kihagyom őket :)

    VálaszTörlés
  4. A szemfestékekhez Glamour kupon kell!! :-)

    VálaszTörlés