2013. szeptember 8., vasárnap

Pénteki, előszülinapi vásárlás

 Nekem a születésnap egy kicsit nyűg is, meg nem is. Szuper, hogy lehet szülinapi tortát enni, meg lehet vásárolni, meg jól megcibálják a fülemet, de egy évvel idősebb leszek, meg elmúlik az élet és ilyenek. Főleg, úgy, hogy a szeptember, januárabb a januárnál, új év kezdődik, vége van a nyárnak...kicsit mindig szomorú vagyok, ha jön a szülinapom, ráadásul idén pont hétfőre fog esni :-P
Ezért, most pénteken el kellett menni vásárolni. Totális szívással kezdődött: az I love bizsuban nem találtam semmit, ami tetszett volna, a Váci utcai Müllerben nem volt a Catrice rúzs, és nagyon allergiás is voltam, így legszívesebben sikítva rohantam volna a legközelebbi gyógyszertárba. Aztán, sikerült végre rendezni az allgéria helyzetet, a kedvem is jobb lett, főleg miután a Westendes Claire'sben a pénztárnál felfedeztem a 300 pénzre leértékelt körömlakkokat! A Claire's körömlakkok megújulnak, lesznek új színek (nagyon pöpec neonok, új glitterek stb.) és teljesen új csomagolást kapnak a lakkok. Sok szín marad, például a Glitter Sand lakkok is. Régi csomagolásban 300 ft: homokhatás olcsóért, YEY!! Ki kellett próbálni a bőrhatást, meg a farmerhatást is, főleg 300 forintért. Egyelőre csak margarétán próbálgattam, az ezüst homokhatású lakk 3 rétegesnek tűnik, a pinkes-nude 2 rétegesnek, a bőrhatású 1 vastagabb réteg, a farmerhatású meg 1 rétegben okés, így elsőre. Tartósság szempontjából kedvelem a Claire's lakkokat, remélem ezekben sem fogok csalódni...





 A Catrice rúzst, már akkor KELL kategóriába soroltam, amikor először láttam a Müllerben az új állandó szortimentet. Új formula és gyönyörű szín!! Zselés állagú, szépséges piros, a zselés textúra miatt nagyon könnyen viselhető ez a szín, nincs az a hatása, mint egy matt piros rúzsnak. Eszméletlenül tetszik!!!


 Megint felfedeztem két új Maybelline Color tattoo színt, az egyik, a Metallic Pomegranate jött velem. (Egyelőre csak a dm-ekben láttam a két új árnyalatot!) Nem tudom, hogy olvastok e női magazinokat, de kb. az összes szeptemberi szám teljesen tele van ezzel a színnel, amit lehet gránátalmának, bordónak, vörösbor színnek, burgundinak, sötét bogyószínnek vagy hasonlónak nevezni, szerintem gyönyörű szín, őszies és nőies, drámai, meleg és telt, szóval szépséges. A Metallic Pomegranate ez a szín, egy kis arany csillámmal megbolondítva.
Must have!!! Nem tudom, miért néz ki lilának a tető, de nem lila!

 A másik új árnyalat a 40 Permanent taupe: matt szürkésbarna. Engem nem hozott lázba. A semleges színek kedvelőinek viszont érdemes lehet megnézni.
Meg vettem két kevésbé érdekes dologot: Essence alaplakk, Rimmel lakk, mindkettő kivonás után, akciósan lett az enyém. A Rimmel lakk, az első Rimmel lakkom!

12 megjegyzés:

  1. Előre is nagyon boldogságos születésed napját :) Nagyon szupi termékeket vásároltál össze, a bőrhatású lakkok különösen tetszenek!

    VálaszTörlés
  2. Előre is boldog szülinapot! :)
    (gyönyörűek a lakkok)

    VálaszTörlés
  3. Csodaszépek a lakkok *.* és én is kívánok előre Boldog Szülinapot!

    VálaszTörlés
  4. Szép kis lakkokat vettél! :) És a Color Tattoo is jó választás, én épp ma próbáltam ki először és imádom. :)A mai hétfő az A hétfő? Mert akkor boldog szülinapot! :):):)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat vettél, a Claires lakkok csodásak, és ennyi pénzért...:))
    Nagyon boldog Szülinapot!! :)
    Nekem holnap lesz :)) Ideje lesz nekem is elindulni szétnézni, valamivel csak meg kell lepnem magam ;)

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot! :-)
    A swatch alapján tetszik nagyon ez a Color Tattoo (máshol sokkal sötétebbnek láttam), azt hiszem mégiscsak megveszem

    VálaszTörlés
  7. Color Tattoo <3 és a lakkok is szuperek! Boldog Szülinapot! Az enyém is hamarosan lesz :( :D

    VálaszTörlés
  8. de cukik vagytok....teljesen meg vagyok hatva a sok szülinapi üzitől :-)....mindenkinek akinek szintén mostanában lesz hasonlókat!!!!! .... a color tattoo tényleg mesés és a lakkoknak is örülök.<3

    VálaszTörlés
  9. a color tattoról: ez a szín a messzi nyugaton már az elejétől volt... tudom mert vágytam rá. örülök hogy elérkezett ez is a kis 8 bitesre egyszerűsödött országunkba.

    VálaszTörlés
  10. Boldog Szülinapot! :)

    Szuper dolgokat vettél, én is benézek a Claire's-be hátha szerencsém lesz. :P

    VálaszTörlés

  11. Tetszenek a lakkok, a LS tényleg hasonlít az OPI karácsonyi kollekcióban található nude LS színhez :)
    A Color Tattoo-t még nem próbáltam, de mindenhol csak jó véleményeket olvastam róla, majd megnéznem én ezeket :)

    VálaszTörlés