2014. július 8., kedd

Mai mani és BornPrettyStore teszt

 Itt a fesztiválszezon, itt a balatoninyár!! Ennek szellemében készült az eddigi legvidámabb manikűröm: neon, kék és még gyümölcsös is.
 Bevallom azt hittem, hogy a kis fimo gyümölcsök maximum egy napig maradnak meg a körmeimen, még inkább nap közben lepotyognak majd, miután mindenbe bele akadtam velük. Tévedtem. Nemcsak nem estek le, hanem még hajat is mostam és még úgy sem jöttek le. Most távolítottam el őket, ERŐVEL!
 A kis készlet innen: http://www.bornprettystore.com/120pcs-lovely-fruit-nail-fimo-decals-manicure-wbox-p-4999.html Szerintem, iszonyat cuki, annyira nyárias, kedves, vidám. Igazság szerint, teljesen kihozza belőlem a cukiállatot ez a cucc. 120 darab, ami tizenkétszer kb. 10 darab, de szerintem több, mert megszámoltam a dinnyeszeleteket, meg a narancsokat és a körtéket, mindegyik 12-14 darab volt, a többi gyümi sem tűnik tíznél kevesebbnek, szóval 120+ darab van benne :-) Kemény egy dollár hetvenkilenc cent és ingyenes a szállítás is.
Eprecske...

Dinnyeszeletecskék...

Narancskák...

Almácskák több variációban!...

Cukiállat-mode on:  Egy kicsike kis bajocskám van vele, ha a körmöcském olyan részére helyezem, ami nagyon ívelt, akkor csúnyácskán eláll, de ezt is meg lehet oldani egy jó fedőlakkocskával. A következő képecskén látszik, hogy kevésbé ívelt részecskén nem álldogál el. ... Cukiállat-mode off!

És végre kipróbáltam, hogy fehéret kenek neon alá! Végre van jó fehérem ugye, Adena 03 és végre megkedveltem a Moyra Vivid Sand 717 Sunshine nevű árnyalatot. A Moyra lakkot most használtam másodjára, először utáltam, de nagyon, mert 3 réteg után sem volt jó és olyan volt mint a csiriz!! Így fehéren viszont VILÁGÍT!!! A kék, ha valaki kérdezné China Glaze Wait n Sea.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a mani, na és ez a cuki beszámoló hozzá, hát én besírtam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:-) Tesómmal együtt választottuk a gyümiket, annyira cukik!!!

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a manid, a színek baromi jól mutatnak együtt: ) a gyümölcsök rajta nagyon aranyosak: )

    VálaszTörlés