2014. július 23., szerda

OPI: Sorry I'm fizzy today

Azt hiszem, írtam már több helyen arról, hogy a barackos, meleg árnyalatú rózsaszín lakkokért odavagyok, de nem találok egyszerűen egy olyat, amivel legalább nagyjából meg lennék elégedve. Szerintem, már azt is leírtam, hogy "ez volt az utolsó próbálkozásom" egy másik lakkal kapcsolatban.
Az OPI Coca-Colával közös kollekcióját elvileg már lehet kapni a Müllerekben...Mondjuk, én nem láttam még sehol, de lehet régen nem jártam a megfelelő helyeken. Remélem, azért jókor jön ez a bejegyzés és hasznos lesz nektek.
A Coca-Cola by OPI együttműködés keretein belül összesen 9 árnyalat készült, a legtöbb igazán klasszikus szín: klasszikus piros, klasszikus vaníliás nude, sötétebb bogyósgyümi szín, ezüst. A legkülönlegesebb a Today I accomplished zero, ami egy zselés, fekete lakk piros glitterekkel. (Képek a teljes kollekcióról: itt. ) De, nekem feltétlenül a Sorry I'm fizzy today kellett, mert muszáj volt adnom még egy utolsó-utolsó-deténylegutolsó (utáni) esélyt a barackos rózsaszínnek! Mert, ha az OPI nem, akkor már tényleg semmi és senki!!
 Kezdem azzal, hogy engem kilóra meg lehet venni a szójátékokkal, imádom a lakk nevét!!  Fizzy-fuzzy. (Fizzy: bubis, fuzzy: nézzétek meg az Urban Dictionary-ben, felhívnám a figyelmet a 3-as alpontra, mert ha így fuzzy az ember, akkor azért tényleg lehet bocsánatot kérni :-)
Az ecsetet befotóztam! Szélesebb, laposabb a hagyományosnál, én kifejezetten kényelmesnek és jól használhatónak tartom, ez ötből öt.
A lakknak krém finise van és barackos rózsaszín, ebből kiindulva azt gondoltam, hogy az állaga vagy nagyon vizes lesz, vagy olyan lesz, mint a gumi. Ehhez képest, mondjuk azt, hogy okés. Egy vékony rétegben iszonyatosan csíkos, sőt, kettőben is, meg háromban is, néggyel nem próbáltam. De, azt hiszem rájöttem, hogyan kell használni. Egy vékony réteg, pikk-pakk megszárad, erre jön egy közepesnél vastagabb, de nem vastag második réteg, pikk-pakk megszárad. Fedőlakk. És íme!! Szép, csillogós, egyenletes!! Ez, kicsit macerásnak tűnik, de megéri szerintem, mert I-M-Á-D-O-M a színét. IH-MÁH-DOHM!!!

Mutatok manikat az instamról:

8 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű *-* illik is hozzád ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megaera: szerintem is!!!
      Azrail: igen, én is nagyon a magaménak érzem ezt a színt. Találkoztam szerdán egy Flóra nevű lánnyal, kérte, hogy adjam át az üdvözletét. Most átadom :-)

      Törlés
  3. Szeretem ezt az árnyalatot. Én mindig úgy lakkozok, hogy egy réteg vékony, hogy elfedje a körmöt, utána meg a vastagabb réteg a színerősítés. Persze fedőlakk is megy rá a végén. Meg néha alá körömerősítő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh én nem :-)....én minden lakkal máshogy lakkozok, de általában: alap és 2 lehelet vékony réteg és no fedőlakk....kinek a pap, kinek a paplan :-) #love

      Törlés
  4. Nagyon tetszik ez a szín! :) Én is régóta vadászok egy tökéletes árnyalatra (szintén barack, bár inkább a sárgás, mint rózsaszínes), de mintha szórakoznának velem a gyártók :D Sokszor hittem, hogy na, most végre rábukkantam a tökéletesre, aztán csalódnom kellett. Persze nem adom fel a kutakodást :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem bármilyen lakk, amelyik bármennyire is barackos egy katasztrófa jót találni belőle...Most hirtelen nem is tudok igazán jó barackos lakkot mondani neked....azt hiszem még én is csak keresem :-)

      Törlés
  5. Szép lakk és a manik is azok lettek vele! :)

    VálaszTörlés