2014. november 9., vasárnap

Essence: Best dressed

 Miután, múltkor olyan jól beválasztottam sokkal bátrabban tekingetek az Essence körömlakkok felé. Szívfájdalom és kétségek nélkül emeltem le ezt a szilva színű csillámos csudiszép lakkot a polcról. Az a legfontosabb tulajdonsága, hogy hihetetlenül szép és úgy őszies, meg télies, hogy nem túl sötét és nem majdnem fekete, hanem messziről is kifejezetten lilás, meg bordós. És csillogós!
 Tulajdonképpen egy zselés alapban van egy csilliárd mikro glitter, emiatt rövid körmön is kell belőle a két réteg, hosszú körmökön meg muszáj a három. De, gyorsan szárad és tartós is. Ez is egy kiemelkedő Essence lakk, nem mondom, hogy most már minden lakkjukra úgy fogok tekinteni, hogy simán bevállalom, de szerintem érdemes kísérletezgetni.




Egyébként, mostanság azért nem gondolok annyit a blogolásra, mert most éppen életem egyik legnagyobb változása van folyamatban és ez egyszerűen minden energiámat leköti. Igyekszem írni és igyekszem képben lenni, meg igyekszem bloggertalikra is elmenni, de egyszerűen nem tudok előre tervezni, még egy napra előre sem. Nagyon örülök a változásnak, de most tényleg minden erőmmel arra kell koncentrálnom.

1 megjegyzés: