2015. február 24., kedd

Igen, igen, sminket vettem

Essence leárazás volt, van és lesz.

Persze a Rossmannban tudtam levadászni mindent, amit akartam, de ezen már nem is akadok fenn. Alapból nem szeretem, hogy hiába van leárazás a Dm-ben meg a Müllerben, csak a Rossmannban tudok bármit is venni. Illetve most hazudok, mert 3 darabot az Effect krémes szemfestékekből a Müllerben zsákoltam be. Ezekre a szemfestékekre már egy éve fentem a fogam, de az ezerakárhány forintos árat csúnyának tartottam. 349-ért viszont megvettem az összes szint, amit akartam: az összes színt. Imádom. Imádom: tartósak, irtó könnyű velük bánni, magukban is szépek és tartósak, nagyon értékelem a kiszerelést is, szóval öröm és bódosság. Egyedül a 06 UK's Stonehenge, ami nem a szívem csücske, mert csillámos és hullik a csillám. Fúj. :-P
1, 2, 3, 4, 5, 6 színminták

Sorrend változatlan

A Sun club all-in-one bronzing highlighter mindkét árnyalatban kellett nekem, coconut illat, amit nem érzek most, mert meg vagyok fázva, egyébként fini, nem túl tolakodó. A sötétebb 02 Sun glow a legeslegszebb bronzszínű highlighterem, féltem, hogy hasonlít az egyik MAC bronzeremre, de sokkal szebb, mint a MAC :-P Igaz, hogy csak az ötödik vagy hatodik Rossmannban volt még egy darab és a kasszás csaj is teljesen hülyének nézett, mert volt kb. 8 percem a vonat indulásáig és szó szerint csak berontottam meg kirohantam, megérte.

A tavalyi színes szempillaspirál őrület után, ami engem is teljesen elsodort, muszáj, ismétlem MUSZÁJ volt beszerezni kettőt a Colour Flash mascarákból. Teal meg petrol. A petrolt (#04) használtam, iszonyatosan pigmentált, olyan alig lehet lemosni szinten. Remélem, akkor nyáron sem fog rólam leolvadni 42 fokban sem, ha már le kell robbantani minden használat után.

2 megjegyzés:

  1. uu *-* nagyon tetszenek a dolgok, amiket vettél, melyik rossmannban jártál? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Westend Rossmannban voltam, a sötétebb bronzerért meg bejártam a fél belvárost :-D

      Törlés