2015. április 2., csütörtök

Körmös, sminkes beszerzéseim


Yes to the new stuff! Éljenek az új cuccok! Néha olyan jól tud esni, ha az ember beszerez néhány újdonságot. Jól esik a léleknek, jó a blognak, nem olyan jó a pénztárcának, de az első kettő ellensúlyozza az utolsó realisztikus meglátást, szóval whatevs :-P

Aki, követ az Instagramon, az tudja, hogy hétfőn Bécsben jártam. Életemben először, de remélem nem utoljára. Szép szeles időm volt, de úgy éreztem a szél kifúúútt minden rossz gondolatot a bucimból, kellett és jó volt. 
Nem vásároltam halálra magamat, igazából egyetlen dologra vágytam csak: Maybelline Instant Anti-age effekt korrektor. A szem alatti karikáimmal nagyon nem vagyunk jóban, szerintem nekem már 9 évesen voltak karikáim! Az összes youtube szagértő nagyon ajánlja, mert állítólag ez a legjobb dolog, ami a karikákkal történhet. Meglátom, vagy még jobb, ha nem látom őket többet. Remélem, beválik ez a kis cucc. 10 euro körül van, a Müllerben 12 volt, a Bipában 9. Bipában vettem. Voltam Bipában, semmi extra, de vettem egy Yeti effect lakkot. Még nem próbáltam. Milyen lehet a Yeti effekt? Szőrös? Hátha olyan lesz, mint egy plüssnyuszi, alig várom!!! :-) Beszereztem, egy Deborah Milano lakkot, mert ilyenem sem volt még, plusz a színe is tavaszias, muszáj volt elhozni. Főleg, mert még maradt egy valag apróm és pont annyiba került, hogy csak 7 centem volt a végén a papírpénz mellett. 
Mekkora szerencsém volt múltkor a Naillandben! Kijött a China Glaze Road trip kollekciója, persze a kékes lakkok tetszettek. Csak, sajna, a China Glaze, akármennyire is szeretem a márkát, de rohadtul lutri tud lenni a dolog, ha krém lakkokról van szó. Mert, vagy marhajó, vagy marhára felejtős. Mákom volt, mert szállítás közben összetört az egyik szettben az egyik rózsaszín és a maradék kis miniket egyesével lehetett megvenni. Lett China Glaze minim! Olyan cukik!!! De a színek...áhhh, ember!!! Dashboard dreamer: különleges, meg gyönyörűséges, de 3 réteg. Boho Blues: 3 réteg vagy 4, mert foltos. Ezek után, most mondjam úgy, hogy semmi reményem a My way or the Highway lakkal kapcsolatban?



Kijöttek az Essence The Gel lakkjai is nem olyan régen, óvatosan próbálkozok velük. Imádnék egy normálisan kezelhető vanília puding színt nyárra: Love is in the Air. Fingerscrossed, hátha működik. Nem vettem ezer éve Essence rúzst, de EssieButton égre-földre esküszik, hogy  a 01 Coral Calling nevű a most wearable, everyday coral ever, szóval ki kell majd tapasztalnom, mert jön a tavasz és muszáj koralt hordani. A 07 Natural beauty MAC hasonmás, be is dobtam a kosaramba, mert Glamour napokon úgy sincs kedvezmény rá, akármikor meg lehet venni, nem kell várni :-D 



4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép dolgokat vettél :) Azoknak a CG lakkoknak csodás színeik vannak, de kár értük, ha nem fednek túl jól :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajna, de a Dashboard dreamerért még így is rajongok, szerintem csodaszép lesz nyáron igazán lebarnult bőr mellett.

      Törlés
  2. Tyűhh nagyon szép dolgokat vettél. Ausztriában nekem is a Bipa volt a szimpatikusabb, legközelebb majd jobban körülnézek én is, mivel múltkor csak egy lakkot és egy szájfényt vásároltam. Nekem ez idáig nem volt Essence rúzsom, valahogy nem hittem a márka rúzsaiban. Viszont ajándékba kaptam a 02-es All you need is red árnyalatot és megváltozott a vélemény gyökerestül! Gyönyörű élettel teli piros, amiben látok némi epres/narancsos beütést és ami a legjobb az a tartóssága. Nálam jelesre vizsgázott, a kopása nem látványos és a szín az ajkakon marad egyáltalán nem szárított és hideg szeles időt is remekül bírja. Jha és a fogaim se tűnnek sárgának a szín mellett. Az első piros rúzs a gyűjteményemben és az első Essence rúzsom is, de biztos nem az utolsó. Remélem az általad vásárolt színek is ennyire jók lesznek, majd számolj be róluk kíváncsi vagyok a véleményedre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az All you need is red árnyalat tényleg jó, nekem is megvan, szeretem. Még nem használtam egyik újat sem, mert éppen Catrice love van nálam és non stop azt hordom :-)

      Törlés