2015. június 13., szombat

Aktuális kedvencek és egy epic fail

Végre nyár van!!! Rá kellett jönnöm, hogy én ebben az évszakban vagyok legjobban elememben. És a kedvenc városom is ilyenkor a legszebb, imádom, ahogy kinyílik a város, mindenhol teraszok, minden szabad zöld felületen emberek pihennek...imádom. Mondjuk, ez most teljesen mellékvágány volt. :-) Mindemellett, abszolút a nyár jegyében mutatok most nektek kedvenc termékeket. 
BRONZEREK!!! El akartam használni a NYC Sunny bronzert és rájöttem, hogy az egyik legjobb, legsokoldalúbb és l-e-g-j-o-b-b sminkcuccom. Teljesen semleges, halvány, matt bronzer, ami nemcsak kontúrozásra jó, hanem szemfestékként a mélyítő vonalban is isteni. Ha elhasználtam, lesz egy új ilyenem. A Max Factor 235 Chesnut és a Sleek Suede pirosítók, majdnem bronzerek, amolyan félig bronzer, félig pirosító mindkettő, így nyáron nem kell semmi más melléjük. HELLO Bronzy cheeks!!! 
MF, Sleek és NYC

Az Essence Love is in the Air és a China Glaze Point me to the Party .... K-Ö-T-E-L-E-Z-Ő darabok. Ennyi. Nem szoktam ilyet mondani körömlakkokra, de tényleg must have mindkettő. A legjobb sárga és a legcoolabb neon glitter topper. Az Essence lakkról már írtam, a China Glaze lakkról nem tudom fogok e, de az a lényeg, hogy iszonyatosan jól néz ki, viszont nagyon sok az átlátszó alap benne, így borzasztósan bubis lesz a végeredmény, én a szivacsos-tapogatós módszert ajánlom hozzá. 

Minionos-Banános-Limitált Tic-Tac!
Bonacure Sun protect hajvédő olaj: imádom az illatát, nagyon szép csillogó és puha lesz tőle a haj.

Scholl Velvet smooth Nappali krém és Intenzív szérum: ilyen melegben nem szívesen használom az éjszakai maszkot, mert arra zoknit szoktam húzni, ez a kettő viszont pillanatok alatt beszívódik és hosszú ideig hidratál. Az Intenzív szérum hatását napokig éreztem, a Nappali krémet minden reggel használom. A Nappali krémet azért szeretem nagyon, mert mivel gyorsan beszívódik, így nem hagy maga után filmréteget, nem izzad alá a láb. 

Nyári sminkcuccok: L'Oreal Julianne's  pure red: tombol a love, amikor erről a rúzsról van szó. Igazi vibráló, kicsit pinkes piros, isteni illattal és TARTÓS, nem szárít, szépséges. Catrice Velvet matt Vanillaty Fair: puha, selymes, bármilyen alapra feltéve hihetetlenül jól tud kinézni, én teljes szemhéjra használom, barna alap fölé, aranyfényű világos kis szépség lesz belőle. Clean & Clear olajfelszívó lapocskák: áldom az eszem, hogy legutóbb rendeltem belőlük vagy 5 dupla csomaggal, kombinált vagy olajos bőrre az ég áldása.

EPIC FAIL!!!!! Yves Rocher Micellás víz: BORZALMAS!!!!!!!!!!!! Csípi a szemet, dörgölni kell a bőrt, hogy lejöjjön a smink, tartós rúzshoz teljesen felejtős, nyálkás réteget hagy maga után...semmi jót nem tudok róla mondani, max. annyit, hogy végre elfogyott, mert nem akartam kidobni, de ha kidobom, akkor sem veszítettem volna vele sokat. FÚJ!!
Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Aktuális kedvencek? :-)

7 megjegyzés:

  1. Annyira, de annyira vártam a nyarat! A jelenlegi kedvencem sminkes fronton az Etude House Face conditioning kis csodája, amit egyszerűen instant photoshopként tudok emlegetni, imádom! Sleek Suede pirosítója és a Bourjois Healthy mix pirosítója, amiket imádok. A Suede téglás, a Healty mix pedig barackosabb. Az új kedvencem a Max factor Lipfinity Iced árnyalata, ami baromi tartós. Félve vettem meg, de tökéletes a színe, az állaga és a tartóssága. Remélem továbbra is jóban leszünk. Én a Julianne's nude árnyalatát vettem meg és nagyon nagyon szeretem, szintén sokszor használom.
    Testápolásban a Nivea Invisible black&white deoja, Moshino Funny parfüm, az Insana új bőrradíros tusfürdője is nagy kedvencem. Hajápolásban az Aussie Shine samponját tesztelgetem, eddig tetszik.
    Mostanában nincs időm a körmeimmel foglalkozni, lakkozni.. sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Erude House Face thingyről még nem hallottam, de utána fogok nézni. A Julianne's nude nekem is megvan <3, örülök, hogy a Sleek Suede-et nem csak én használom mostanság...igazából nem is értem, miért az volt a fejemben, hogy őszi-téli pirosító??? Köszi az Isana tippet is, mert új, megfizethető árú bőrradírra vadászom éppen!!

      Törlés
  2. Mekkora jó már, minion-os tic-tac, muszáj lesz kipróbálnom! :D Az YR micellás vize sajnos nekem sem vált be, bár én mini kiszerelésben kaptam. Nekem is nagyon csípte a szemem, állítólag inkább tonikként jó elhasználni. Nekem mondjuk annak se vált volna be, mert én is éreztem azt a furcsa réteget, amit maga után hagyott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindenkinél minionos tic-tacot láttam, nekem végül a Sparban sikerült megvennem minden fajtából egyet :-D A YR micellás vizet, én biztos nem veszem meg többet, van olcsóbb és jobb is..pl. nekem a L'Oreal sokkal jobban bevált.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. szóval:
    Pedig mennyire szeretem az YR márkát, még jó, hogy véleményezted ezt a termékét különben előbb vagy utóbb én is belefutottam volna az biztos.
    Az az essence lakk pedig valami gyönyörű *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyik kollegam.is hasznalta es o is utalta, ugyanazon okokert...sajna nem csak nekem nem valt be...az uj Essence lakkok viszont csodasak ..meg a feher is

      Törlés