2015. augusztus 19., szerda

Inspiráció

 
Muszáj erről a videóról írom. Nem, nem akarom a szexuális hovatartozásomat világgá kürtölni. Szerintem, mindenki szeresse, azt akit akar, addig amíg nem bánt vele mást. És egyébként sem a szexualitással van a "gond", hanem a titkolózással, meg a titkolózás miatti belső katyvasszal. Sidenote vége, majdnem, mert akarok erről majd egy kicsit írni még. Ami a lényeg, hogy Ingrid videója erőt és motivációt adott nekem. Mostanában, ha rossz a kedvem vagy kezdem elveszteni a fókuszt, akkor megnézem. Mennyire jó már egy értelmes ember, okos gondolatait hallgatni! Isten látja lelkemet, imádom a tv-s szemetet, akár Győzike, akár az IQ-fighter Kardashian familyről van szó, de sokkal jobb érzés okos gondolatokra figyelni. Az a legnagyobb baj az okos gondolatokkal, a pozitív gondolatokkal, az óriási ötletekkel, a változást hozó ötletekkel, hogy amíg a gondolatból végső eredmény lesz borzasztóan sok idő telik el. Ezalatt hihetetlenül könnyű elveszíteni a fókuszt. Azt, hogy ne a köpönyegforgató hülye főnökön, vagy a mellettem a buszon fikázó vadbarmon legyen a hangsúly, hanem a célokon, amiket el akarok érni.
Sajnos, mostanában megvilágosodtam, hogy utálom a munkámat. Nem akarok egy ilyen lélekölő, gusztustalan melót életem végéig csinálni. Hiába van viszonylag jól megfizetve. Sokkal kreatívabb vagyok ennél. Változtatnom kell. Nem akarok úgy visszatekinteni az életemre, hogy egész végig csináltam ezt a szart, mert jól fizettek és tuti biztos, nyugdíjas meló. Ez az egyik fókusz. Megvalósítani azt, amit és ahol szeretnék, akarok csinálni. Ez a másik fókusz. 
Alapvetően, azt ismételgetem magamban, amit Ingrid üzent: We all deserve our best chance. I deserve my best chance. I deserve to be happy. 
Megérdemlem, hogy boldog legyek!
Szerintem, sokan vagyunk úgy, hogy sok dolgot azért teszünk, mert úgy érezzük, hogy mások ezt várják tőlünk. Vagy egyszerűen úgy alakulnak, tőlünk függetlenül a dolgaink, hogy belekényszerülünk egy taposómalomba. Hiszem, hogy mindenkinek kell magát szeretnie annyira, hogy kihozza magából a maximumot. Nem szabad engedni, hogy ezt az egy életünket, (tudományosan alátámasztva csak ez az egy van), mások elvárásainak alárendelve éljük le. Szembe kell úszni a sodrással! Hiszem, hogy mindenkinek ott van a kezében, a fejében, a szívében a tudás és az akarás, arra, hogy megváltoztassa az életét.  
Van egy borzasztóan nehéz rész: le kell mondani azokról az emberekről, akik nem támogatnak, csak hátráltatnak. Ezt a legnehezebb megvalósítani, mert én is sokszor úgy érzem, hogy felelősséggel tartozom bizonyos emberekért, akik eddig semmi mást nem csináltak, csak meggátoltak az életben. Nem kellene így éreznem. Mert elsősorban saját magamért vagyok felelős, a saját boldogságomért, a saját életemért.

Sidenote:
Gáborka, mindenki tudja, hogy a Pistivel jársz évek óta. Ő törte össze a kocsidat pár éve, ő csalt meg egy 16 éves fiúval, vele voltál Floridában 3 hétig. Képzeld el MINDENKI tudja. És képzeld el kicseszettül senkit NEM ZAVAR!!! De TE úgy érzed, hogy titkolóznod kell és emiatt boldogtalan vagy.  A boldogtalanság miatt TE vagy a legnagyobb hisztis picsa, a legnagyobb pletykás, rosszindulatú szarkeverő...nyugodjál le a picsába és hagyd abba!!!

4 megjegyzés:

  1. .jokat irtal...... hagyd ott a munkahelyed, lepj, tul rovid az elet ;)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is lépd meg és lépj le. :) Én is ezt tettem márciusban és életem legjobb döntése volt.
    Ingrid pedig csodálatos. Én általában megérzem, ha valaki meleg. Nem tudom hogyan de az esetek 90%-ban észreveszem az illetőn. A családban és a közvetlen baráti körömben is van ilyen személy, fiú-lány egyaránt. De Ingriddel kapcsolatban nem volt ilyen megérzésem és tényleg nagyon jól titkolta. Azt láttam rajta pár hónapja, hogy valami megváltozott, sokkal boldogabb, sokkal "szabadabbnak" tűnik. Pont akkor, amikor New Yorkba utazott.
    Épp az irodában ültem, amikor megláttam a videót és végigbőgtem. Senkinek sem szabadna ennyit szenvednie amiatt, hogy kit szeret. Ez alapvető emberi jog. Remélem még megérem azt, hogy az egész világon mindenhol elfogadott lesz és senki sem néz ferde szemmel ha két fiú fogja egymás kezét, vagy ha valakinek két anyukája van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is jó a gaydarom, de Ingrid nekem is meglepi volt.
      Ami, az elfogadást illeti: annyira messze vagyunk még attól, hogy össztársadalmi szinten kezelni tudjuk a különbözőségeket....Egyénenként a legtöbb ember hihetetlen toleráns, de nagy tömegben félelmetesen hülyék és buták tudunk lenni. Nem megyek messzire, de pl. a göndör haj is problémát jelent. Csomó göndör hajú emberke megmondhatja, hogy van aki úgy néz rá, mintha a Marsról jött volna, meg akarják tapperolni a haját stb. és a Glamour frizkó mellékletében egy darab göndör haj nem volt. Na, amíg ezen a szinten már fennakadunk felejtsük el a fontosabb dolgokat: szexuáli beállítottság, bőrszín, stb.

      Törlés