2016. február 17., szerda

Fuck yeah red lipsticks


Több éves „beautybloggerkedés” (vagy mi) és számtalan sminkcucc beszerzése, birtoklása, használata után, nagyon könnyen mondom azt egy-egy új termékre, hogy ilyenem van, whateva, láttam már ezt a cuccot máshol… 
De, egy vörös/piros rúzs mindig felkelti az érdeklődésemet. Megakad a szemem a cukikon.



Jöjjenek, a legkedvencebb kencéim az egyik legkedvencebb sminkcucc kategóriámban. 
L’Oreal Julianne’s red: színvilágban közöm nincs Julianne Moore-hoz… sőt kb. a spektrum két végén állunk, ülünk, létezünk. A neki kreált piros, mégis az egyik kedvencem, a színe miatt, a formulája miatt. Mindezt úgy, hogy nem feltétlen rajongok a L’Oreal termékeiért. Nálam ez a szín az ultimate nyári piros, élénk, kicsit korallos, kicsit matt. Kellemes viselni, nem szoktam ecsetet használni a felvitelhez, még a rosszabb napokon is safe választás.
Mac Riri Woo: Iconic! Riri lány pirosa az egyik legszebb és a boomwow hatása ellenére is az egyik legviselhetőbb red eva! Mondjuk, akkora bitch, hogy ezt csak és kizárólag ajakecsettel kerül nálam felhasználásra. Nagyon szexi ez a piros, rengeteg bókot kapok, ha ezt viselem pl.: fú, babám de sexual vagy! :-) Igazi dögös vörös. Az állandó kínálatban a Ruby Woo nagyon hasonló szín, éppen csak egy hajszálnyi különbség van csak. Meg kell említenem, hogy szerintem szárít egy hangyányit. :-(
Max Factor Marilyn Cabernet: A Colour Elixir MF rúzsok jók, mert iszonyatosan pigmentáltak és jól hidratálnak a szőlőmag olajnak és az avocado vajnak köszönhetően. Kicsit túlzásnak tartom az árukat (3499,-Ft), így Glamour-kuponnal szoktam beszerezni, az éppen nagyon kell darabokat. A Marilyn Cabernet egy limitált kiadású szépség, ami február 18-ától érhető el, a készlet erejéig. :-) Nagyon fincsi, citromos túrótorta illata van, legalábbis ebben az illatleírásban állapodtunk meg a barátnőimmel. 
Van egy kis bogyó gyümölcs, lilás alapszíne és fémes, aranyos csillogása. Ez a fémes csillogás nekem nem jön át, hiába a Viva la Retro 90’s! trend. Tudtam, hogy egy jó ajakecsettel vagy az ütögetős technikával kiküszöbölhető a metál...És, meg is éri ezzel foglalkozni, mert iszonyatosan szép az alapszíne, gyönyörű! Annyira juicy, guszta ajkakat csinál! 
Megvan a Ruby Tuesday Colour Elixir rúzs is, de a Marilyn Cabernet a mélyebb, vörösboros alapszíne miatt sokkal jobban az én világom. 
Egyébként, február 18-tól, 4 új Marilyn Monroe-nak dedikált, piros árnyalattal jön ki a Max Factor. Szerintem, egy jól megválasztott vörös rúzs óriási önbizalmat adhat és fel tudja dobni az ember egész napját. Persze, nem könnyű megtalálni a megfelelő árnyalatot, ami nem túl ilyen vagy nem túl olyan. Egészen más, amikor te viseled a rúzst és nem a rúzs visel téged. Ha, érted mire gondolok. :-) Ezért nagy segítség, hogy a Max Factor a bőrtónushoz igazította az új árnyalatait. Love, love, love.



Catrice Made to Stay Smoothing lip polish 070 Red-Volution és 040 Let’s Red Loud!: Sajna már kivont termékek, de rengeteg Rossmanban még vannak elfekvő készletek, ezért merem ajánlani. Folyékony rúzsok, az egyik narancsosabb (?), másik pinkesebb (?) piroska. 
sidenote: ahogy most próbálgattam őket a posthoz, nem vagyok benne biztos, hogy van e köztük olyan fúúúú de nagy különbség, vagy csak a fejemben van, hogy mások, mert kellett valami indok, hogy miért kellett mindkettő… 
Kb. egymilliárdszor említettem már a Catrice Made to stay lippiket. Megszínezik az ajkakat, ezért kopás után is kinéznek valahogy (jól). Nagyon szexi fényes hatásuk van friss állapotban, ebben hasonlítanak egy jó szájfényre és abban is, hogy applikátoros kiszerelésüknek köszönhetően irtó könnyű őket kezelni. Love, love, love.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése