2016. szeptember 3., szombat

In with the new, out with the old

Muszáj néha-néha új sminkcuccokkal frissíteni a készletet, mert ahogy változnak a trendek, úgy én is változom. Más tetszik, változik az ízlésem stb. Meg, ki bírna ellenállni mindennek? Én NEM!! 

Szeptemberben, szülihónap! debütált két olyan MAC kollekció, amiért meg voltam halva az előzetes pr anyagok alapján. 

Az It's a strike! első ránézésre kicsit unalmas, de igazából hihetetlenül jól átgondolt, abszolút, a szó legjobb értelmében divatos darabokból álló kollekció. Gyönyörű, gazdag és meleg színek!!! Szerencsére, a Marsala árnyalatot senki nem felejtette el, így tobzódhatunk ebben a csodálatos barnás-vöröses árnyalatban a hidegebb évszakokban is. Beleszerettem a Bowl me over színébe, ráadásul a Riri Woo miatt imádott retro matte formulában készült, így nem volt kérdés, hogy az It's a strike! kollekcióból elsőként ezt a rúzst veszem meg.

 Formulája egyedülálló. Nem mondanám kiemelkedően hidratálónak, de egy matt rúzstól ezt nem is várom el. Szépen megszárad, száradás után nem csúszik, majdnem teljesen érintésálló. Sötét színe miatt, vagy egy hasonló színű ajakcerka vagy egy ecset kell a felviteléhez, esetleg mindkettő. Tuti, ami tuti. Nem nagyon tudok mást mondani egy rúzsról, csak azt, hogy szép a színe, jó az illata, nem szárít nagyon, elég tartós. Ajánlom.
Az It's a strike! kollekció minden MAC üzletbe kikerült szeptember elsején. 
A MAC Star Trek kollekciója, ami a sorozat képernyőre kerülésének 50. évfordulóját ünnepli, csak a Westendben található üzletben kapható. Az It's a strike! nekem nagyon bejött, tudtam volna még választani a kollekció darabjai közül. Mivel, őrült Star Trek fan vagyok, minden sorozat, minden részét és az összes mozifilmet is többször láttam, nem volt kérdés, hogy minimum megtekintem, hogy mit sikerült összehozni. És, ha tetszik valami, akkor tutira megveszem. 




Végül, élőben és magamon nagyon tetszett a Strange new world nevű cucc. A MAC, ezt a formulát "trip the light fantastic powder" névre keresztelte, ami egy nagyon finoman őrölt, száraz tapintású, glittert nem tartalmazó, építhető, selymes fényű, por állagú multifunkciós terméket takar. Ma szemhéjra és arcra is használtam, egy finom rétegben barackos highlighter, építve viszont egy gyönyörű barackos pirosító. IMÁDOM!!!
Ezt is ajánlom :-) 
nem napfényben készült színminták
napfényes színminták, itt látszik a Strange new Worlds eszméletlen szép fénye és nincs glitter
Nem szeretném, ha megint elszabadulna a sminkkollekcióm mérete, így hónapokkal ezelőtt eldöntöttem, hogy, ha valami jön, akkor legalább annyi megy is. Így, megint szelektálnom kellett :-) Ment a Lancome szépséges folyékony rúzsa, aminek furi szaga lett sajnos. Imádtam, a legkedvencebb narancsos rúzsom volt, de muszáj kidobnom. Ment egy Essence égetett pirosító is, amit nem is értem miért tartogattam eddig, mert iszonyatosan foltos, még hosszas satírozás után is. És búcsút mondtam a NYC Sunny bronzerének is. Régóta megvan,  majdnem teljesen el is használtam, még mindig nagyon szeretem, de a csomagolás olyan szinten megadta magát (szétesett egész pontosan), hogy már vállalhatatlan. Ezt, biztosan újra fogom venni, Glamour-napi Mülleres listám legelső helyén van.
Szia, hello!

2 megjegyzés:

  1. Én is hatalmas Star Trek fan vagyok, szóval megértem a rajongásod ^^ Nagyon klassz dolgokat vettél, a rúzs kifejezetten tetszik, tökéletes hétköznapi árnyalat. A pirosító/highlighter is szép, bár tőlem a barackos színek távol állnak, talán más árnyalatban én is tennék vele egy próbát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pacsi!!! :-) Nagyon jó formula a trip the light fantastic powder, remélem a MAC megtartja és máshol is találkozhatunk majd vele. Érdeklődéssel várom!!

      Törlés