2017. február 1., szerda

Bye-bye

Még mindig nem tudok teljes vállszélességgel kiállni az elfogyott postok mellett, ami azért is érdekes és furcsa, mert mindig elolvasom ezeket a bejegyzéseket másoknál. Nagyon hasznosak. :-) Nézzük mi került nálam kukába mostanában.

Yves Rocher Almond-orange blossom tusfürdő: Mandulás, ami egy pici narancsvirág illattal van megszelídítve, így egyáltalán nincs kesernyés felhangja. Jól hidratál. De, a legjobb tulajdonsága, hogy a nap végén kitűnően segíti a relaxálást, a lelazítást. Abszolút újra kell venni kategória nálam.
Yves Rocher Coconut tusfürdő: Nincs mellette az általában szokásos vanília illat, ami nyáriassá tenné. Téli kókusz illat? Frissíti a szellemet, a kedvet, nem az esti ellazításhoz ajánlom, inkább, ha még mész bulizni péntek este, munka után. Felébreszti az érzékeket. Kifejezetten kellemes használni.
Az Yves Rocher aromaterápiás termékcsaládja nagyon jól vizsgázott nálam, én főleg az esti pihenést segítő illatokat szeretem és keresem, így biztosan lesz még néhány termék, amit ki fogok próbálni ebből a vonalból.
Fa Cacao butter with coco oil tusfürdő: A kakaóolaj olyan melegséggel ruházza fel a kókuszt, hogy igazán télinek és gazdagnak hat. Nagyon jó G-napos vételnek tartom és már ott is van a következő kívánságlistámon. Más olcsóbb tusikhoz képest (Baleat nem tudok használni) kifejezetten nem szárította a bőrömet, ezért nagyon hálás is voltam. Biztosan nagy mennyiségben fogok ebből feltankolni. 

Lirene Phisio-micellás arctisztító gép: Erről már írtam és azóta sem változott a véleményem róla: nagyon jó. Kényelmes, jól használható kiszerelés. A kétlépcsős arctisztításhoz az egyik legjobb drogériás termék, amit használtam, Frissítő, nem tolakodó enyhén uborkás illata volt. Nem szárít, nem lesz tőle kellemetlenül feszes a bőr. Kicsit sajnálom, hogy bevásároltam más arctisztítókból, de a következő G-napokra listás.
Inecto Argan hair repair treatment: Mindenképp újra fogom ezt is venni, ha az itthoni készletek végre elfogytak. A kedvenc hajmaszkom. Selymesen puhává s csillogóvá teszi a hajat. Természetes összetevőkből áll. Finom illata van. Ahhoz képest, amit tud nagyon, nagyon olcsó!
Yamuna téli álom testvaj és kézkrém: Ezért is vérzik a szívem. Nem szeretem a fahéjas illatokat, de a Téli álom valahogy olyan okosan és érzékenyen közelítette meg a fűszeres témakört, hogy ezt muszáj volt szeretni. Nem tolakodó, nem túlzás és a hatása! Pillanatok alatt beszívódott és hosszan hidratált. Ráadásul tapasztalataim szerint a legérzékenyebb, akár ekcémás bőrre is jó hatással van. Annyira örülök és büszke vagyok, hogy van egy ilyen jó magyar márkánk!!

Sminkcuccok
Max Factor Miracle match és Facefinity alapozók: A Facefinity évek óta stabil kedvenc nálam, 4 színben is megvan nekem, hogy egész évben tudjam hordani. Abszolút bevált nekem, imádom, állandóan újraveszem. Bár, a Catrice HD alapozó is nagyon tetszik, de a Facefinityt azért nem taszítja le a trónról, mert a Max Factor darab sosem túl sok és sosem túl maszkos. A Miracle match egy teljesen más bőrképet adó alapozó, sokkal fényesebb a végeredmény, hidratál, igazán kellemes viselet, de hát a Facefinity...
Essence Get picture ready! korrektor: Ezt, nem is használtam el teljesen, mert úgy voltam vele, hogy vannak igazán jó korrektoraim, minek elégedjek meg egy közepes cuccal. Ha, nem alszom eleget, akkor nem elég ez. Ennél nekem sajnos, sokkal erősebb fedésre van szükségem.
Max Factor és Catrice már kivont cuccai, bátran mondhatom, hogy a Xperience a legkedvesebb szempillaspirálom ever. A legjobb. Dúsít, göndörít, hosszabbít, kár, hogy rajtam kívül nem sokan szerették. :-( Catrice folyékony rúzs...:-(

4 megjegyzés:

  1. Az YR kókuszos tusi szerintem is téli kókusz illat, valahogy olyan fás, vagy nem is tudom :D Az "alap" kókuszos dolgokat nem mindig szoktam szeretni, ez viszont isteni.

    VálaszTörlés
  2. Kami: én is pont így vagyok, nekem a kókusz mellé kell valami más, hogy szeressem, a YR tusi szerintem isteni!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Hű ezt a kókuszos tusit meg kell néznem magamnak.:) Én most a TBS kókuszos tusit használom, a Fa kókuszvizes tusija mellett ez a kedvencem, bár utóbbit inkább nyáron használtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TBS-t nem próbáltam még, bár a YR-val meg vagyok elégedve, nagyon szerettem.

      Törlés