2017. március 19., vasárnap

The worst

Az, e heti nem pozitív trendet folytatva jöjjön néhány olyan ajakra való termék, amit kifejezetten utálok. Nem a márkát fogom fikázni, mert a NYX és a Colourpop is gyárt szuper termékeket. Ezek viszont nem jöttek össze...

Colourpop Ultra matte lip: matt folyékony rúzs. Nagyon klassz, hogy pici az applikátor, mert precízen lehet vele amatőr plasztikai sebészkedni, ajkat feltölteni. Hamar szárad. Tartós. Viszont... Borzasztóan szárít. Tartós ugyan, de evés közben megadja magát, főleg, ha valamilyen olajosabb étellel birkózol, akár egy jó olivás-citromos öntetes salival. Ilyenkor csúnyán kopik és nem lehet javítani, hanem teljesen le kell törölni és újra fel kell vinni, mert a javítgatástól, egy új rétegtől darabos és ragacsos lesz. 
Be kell mutatnom, hogy mennyire oxidálódik. A tubusban a NYX Budapest sokkal, de sokkal sötétebb, mint bármelyik Colourpop Ultra matte lip cuccom, viszont mintában meg alig van eltérés, sőt a Budapest világosabb egy fél árnyalattal...???
Colourpop Ultra matte lip az első kettő vonal, a 3. a NYX Budapest minta...
Iszonyatosan oxidálódik, legalább 3 árnyalattal lesz sötétebb az ajkakon, mint a csomagolásban. Lehetetlen kiválasztani, hogy melyik szín lesz elég világos. Vagy nem világos, de olyan, amilyet tényleg szerettél volna. Röviden: nem köszike.

NYX Intense butter gloss: Cuki süti illata van. Kellemes applikátor. Az IBLG24 Chocolate Apple színben gyönyörű. Fényes. Intenzív színű. Nem szárít, sőt kifejezetten ápoló hatásúnak érzem. 
Viszont...Hihetetlen, hogy egyszerűen egyetlen egy másodpercig sem akar a helyén maradni. Mindenhova elmászik. Mindenhol ott van, mindenhol nyomot hagy. Egyszerűen borzalmas, hogy tényleg folyamatosan igazgatni kell. Borzasztó. És elmászik az ajak vonalától is. Bleeds, erre nem tudom mi a helyes magyar kifejezés, de ez az a jelenség, amikor az ajak körüli picurka vonalakba felkúszik a cucc, mintha hajszál erekben vérzés lenne az ajkaid körül. Nekem, ezt egyetlen egy ajakra való termék se csinálja, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan tükörrel a kezedben mászkálj! Röviden: nem köszike.

Hogy valami jó is legyen a végén. A NYX Soft Matte lip cream szuper jó, intenzív színű, ápoló hatású, matt és kifejezetten kellemes viselni. Tényleg sikerült a folyékony rúzs pigmentáltságát és a szájfény könnyen kezelhetőségét kombinálni. Kifejezetten ajánlom, ráadásul a "mi" színünk, a Budapest, valami egészen fenségesen gyönyörűre sikeredett. Colourpop Lippie stix: formulájuk kifejezetten kellemes, nagyon jó a kialakításuk, rengeteg színben.
NYX Chocolate apple, Colourpop Stingraye, Colourpop Tulle, NYX Budapest

6 megjegyzés:

  1. Nekem bejöttek a CO Ultra Mattok.
    Ha esetleg megválnál tőlük, szívesen megvenném őket. :) A Tulle-re ezer éve ácsingózom.

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy az Ultra Satinból vettem csak, mert mindenki mondta, hogy a mattokat ne, a mattokat ne :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem az Ultra Matte, azon kívül, hogy tartós tényleg borzasztó :-)

      Törlés
  3. A Colourpop termékekkel még nem volt szerencsém megismerkedni, de szeretném őket kipróbálni. Van hozzájuk hasonló extra matt folyékony rúzsom, nekem nincs problémám az ilyesmikkel, úgyhogy lehet teszek ezekkel is egy próbát :)
    A Butter Gloss-okat viszont egyenesen imádom! Nem vagyok egy nagy szájfényes, de ha már választanom kell ezerszer inkább a NYX Butter Gloss terméke, mint bármi más. Mondjuk nekem natúr színeim vannak, meg egy sötétebb Intense Butter Gloss, viszont azokat imádom. Nekem nem mászkál el, szájfényhez képest kifejezetten tartós. Mondjuk intenzív pirosas színekkel még én sem mertem próbálkozni szájfények terén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a nyxnél valszeg nem lenne ennyi gondom, ha nem egy ilyen intenzív szín lenne...persze nem tudhatom...NYX Beige szájfényemet imádom pl

      Törlés