2017. augusztus 27., vasárnap

More than a little bit bored

#ugh
Röviden ennyivel tudom összefoglalni, azt, hogy mit érzek a mostani drogériás sminkfelhozatallal kapcsolatban.
Szétunom az agyamat. 
Ugyanazok a termékek. Ugyanazok a színek. Ugyanaz az unalmas, nem túl magas minőség. Ugyanazok a cuccok újracsomagolva "új, izgalmas" trendkiadásokban. 
Néha egy új szempillaspirál.
NEM LEHET DROGÉRIÁBAN FOLYÉKONY RÚZST KAPNI....a Lovely cuccokon kívül. A Bourjois meg nem jó. 

Cosnova (essence, catrice): unom, és egyébként is...

L'oreal: éveket késik minden nálunk, a szempillaspirálokon kívül.

Maybelline: ők izgalmas márka lenne....ha a jó cuccokat nálunk is lehetne kapni. De nem lehet. Colortattookból valamiért csak a lehetetlen árnyalatokkal "kényeztetnek" bennünket. A matt, szürkés, barnás, bőrszínekkel nem. A matt nude rúzsok szintén nem kaphatóak nálunk...Végre, ki tudja hány év után ideért a szivacsos korrektor, ami hihetetlen jó és imádom, de hány évet kellett várni rá?

Lovely: van pár egész jó cucc, de annyira olcsó, hogy már túl olcsó. Ahogy egyik barátnőm jellemezte "túl olcsó ahhoz, hogy jó legyen". De, közben vannak jó termékeik. Egy néhány..

Trend it up: jó árak mellé jó termékek. Remélem, hogy meg tudnak majd újulni időnként, hogy érdemes legyen benézni a dmbe. Minőség tekintetében elég vegyesek a tapasztalataim, olcsó, de nem szívesen dobálom ki a pénzem haszontalan dolgokra.

Pupa: csak csomagolás, nekem nem adja a minőséget. Túl csillivilli és eddig nem voltam elszállva a belbecstől.

Makeup Revolution: sajnálom, de nekem nem adja az a márka, ami egy az egyben lenyúl dolgokat más cégektől. 

Az Astor, a Bronx meg ilyesmi ... az előbbit inkább hagyjuk, az utóbbiért meg nem utazom a város másik végére. 
Mi maradt? NYX, MAC és Kiko. Köszönöm a NYX-nek, hogy már két üzlete van, azt nem köszönöm, hogy HÓNAPOKAT kell várni a készletfeltöltésre. Kiko lehetett volna nálunk, de sajnos a Pupa jött helyette. Óriási sadface tőlem! MAC kollekciók, amiket nagyon várok: karácsonyi és az Aaliyah tribute, meg az állandó termékek között is vannak nagyon jók és kívánság lista.
Egyébként, most csak én érzem úgy, hogy a hazai bloggerek is "kicsit" megcsömörlöttek? Alig látok jó dolgokat másoknál... Persze, évek teltek el és sok embert elkezdett más érdekelni, illetve megváltozott az életük, de nem látom a lelkesedést...idejét sem tudom mikor olvastam egy essence trendkiadásért lelkesedő postot....

2 megjegyzés:

  1. Engem az Essence meg a Catrice egyáltalán nem hoz már lázba. Szerintem kinőttem őket. Tényleg dühítő, hogy a jó Maybelline és L'oréal cuccokat nem lehet itthon kapni vagy éveket kell rá várni. Kikonak én is örülnék, vagy Too Faced, Collection és Tarte sem lenne rossz. Kellene már egy Sephopra itthonra is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon finoman fogalmaztunk, ha "kinőttük" a cosnova cuccokat....tényleg már annak örülnék, ha a drogériákban az izgalmasabb cuccok is ott lennének, nem évek múlva a maradék....sajnos a Sephora nem reális, de legalább a Kiko jött volna a pupa helyett...

      Törlés