2017. november 21., kedd

Planner rant

Le kell szögeznem, hogy durcára rühellem, ha elrontják a szórakozásomat. És el van rontva. Utálom a hülyeséget és nem értem, miért nem lehetnek szép dolgaink. 
Gőz csap ki a fülemből.
A magyarországi dm-nek volt az a rohadt jó ötlete, hogy a csodálatosan tehetséges Papetrivel közösen készítettek egy szuper éves tervezőt, amit öröm volt kézbe venni. Ez volt 2016-ban és 2017-ben sikerült megismételni, sőt szintet ugrani. Volt hiszti a '17-es tervező miatt, hogy nem jutott mindenkinek, aki szeretett volna. Nekem sikerült szerezni és minden nap szívesen használom azóta is. Igazán a szívemhez nőtt, praktikus, nem túl nagy, felépítése is tökéletes számomra, ezen felül rendkívül bájos és kedves volt az egész dolog. Ezt, egyértelműen a Papetri gondoskodó odafigyelésének tudom be. 
És, akkor el kell rontani... Ez milyen szokás? Magyar? Román? Vagy simán ennyire hülye az ember?
Mivel is lett elrontva?
Személy szerint, nekem az árával nincs bajom, mert a G-napokon rengeteg pontot gyűjtök és egyébként szinte sosem használom fel őket. De, tudom, hogy rengeteg embernek a megemelt pontmennyiség gondot okozott (100 helyett 200!) . 
Ok, ezen túlteszem magamat. 
De, ki kellett venni a Papetrit ...vagyis pont a lelket sikerült kivarázsolni a képletből. GRATULÁLOK!!!!!!!!!! 
Amiből, ki lehet kergetni a világból, hogy minden hétre sikerült valami irtózatos facebook-koejjó-pesticetli baromságot találni, nem tudom, önfejlesztés? pozitivitás? mi a szar? céljából.
Miért kell erre a szintre süllyedni? Komolyan ennyire ostobának nézi a dm a jónépet? Konkrétan felér az egész egy jó nagy sértéssel.
Ismeretlen szerzőtől: "A sikeres ember a jövőjében él, amikor tervez és a jelenben, amikor cselekszik." 
Rendben, szia.

Cselekedtem és az összes ilyen okossággal megáldott lapot kitéptem a francba.
Amivel, szintén ki lehet kergeti a világból, azok az cosmopunci figurák, amik az okos idézetek mellé kerültek...olyan rideg és kemény minden alak. Nem ilyenek vagyunk szerintem!
 Nekem a kedvesség és a cukiság nagyon hiányzik a 2018-as lifebookból.
Átalakítottam, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ezt fogom használni. Szeretem a heti nézetet, hogy egyben látom a teljes hetemet, ez nagyon fontos nekem. Van elég hely jegyzetelni és tervezni. Van benne pénzügyi tervező, szeretem a borítékot a végén, oda szoktam pakolni a számlákat és a matricákat. 
Vették a Papetri jó ötleteit, megtartották és körítettek mellé egy teljesen tucat designt. 
A sok hülyeség miatt eddig még nem vettem még úgy kézbe, hogy teljesen meg lettem volna vele elégedve...és ha egy évig minden nap velem lesz, akkor ez nem ártana.
Még egy, az egyik legnagyobb kedvencem a témában....imádom az önfelszopást. Nézzétek meg ezt a vidit, de tényleg...Marketing csapat nagyon meg van magával elégedve. 
Én, meg kicsit kacagok, hogy hegyekben áll a lifebook minden dm-ben...
új borító, holo betűkkel :-) 

 az okos idézeteknek menniük kellett, így a maradék jegyzetlapokat terveztem újra

2 megjegyzés:

  1. Cosmopunciiii :DDDDD
    Nem érdekelt sose a Lifebook őrület, de tudtam, hogy a te posztod érdemes lesz elolvasni. :D

    VálaszTörlés