2018. július 29., vasárnap

Bye-bye limlom!

Guess who's back, back again? Betty's back, tell a friend...
Fuck yeah and yey!!!
Kicsit hiányzott a blogolás, de élveztem az életet. Semmi okom panaszra. Sőt. 
#imhappy #imglad
Még mindig imádom, ha elhasználom a cuccaimat. Most, extra motivációm is van azon kívül, hogy ne rohadjanak a rám a szarjaim, mégpedig az, hogy jövő tavasszal ÉSZAK-AMERIKA here I come!!!! Már alig várom, és tervezem, hogy anyagi romlása döntöm magamat a Sephorában. YEEE!!
Mit használtam el? 
Az alapoknál kezdem (he-he érted :-D ) 

Bourjois Air Mat. Hm. For Her Szandrától kaptam, mert neki túl sötét volt  a színe, nálam is kifejezetten nyaralás után használható árnyalat. A Hm nem Szandrának szól. (Szandra "élőben" is cuki, kedves, aranyos, az egyik legjobbfej :-P magyar vlogger, blogger ever!!!) Hanem az alapozónak, mert nem egy egyszerű eset. Csak nedves szivaccsal lehet nem túl vastagon felvinni. De, ha rossz napod van és egy iciripicirivel többet teszel fel a kelleténél, semmilyen nedves szivacs nem segít rajta. Sem Mac Fix+, sem púder. Semmi. Úristen, de csúnyán tud kinézni. Te szent szar. Elhasználtam, köszi, szia. Többet nem.

Mi jött helyette? Max Factor 3in1 Facefinity. This is the best shit ever. A legjobb. Abszolút letaszíthatatlan nálam a trónról. Ma ezt használtam, olyan jó volt, hogy nem kell vele annyit szórakozni, hogy szép legyen. Olyan jó!! Illetve Tenerifén vettem meg a Wet n Wild photofocus alapozóját, egyelőre ismerkedünk, de azt hiszem, hogy ez egy barátság kezdete. 

Korrektor: Maybelline Instant anti age eraser és Rimmel Wake me up. Nem árulok el titkot, hogy a Maybelline applikátoros kis cucca a legjobb. Tartós, jól fed, nem ül bele a ráncokba, könnyű kezelni. Tök jó. A Rimmel nekem nem fedett eléggé, túl hamar száradt, beleült a sokasodó ráncaimba. Egy próbát megért, magáért a próbáért, de nem.


Szempillaspirál: Maybelline Lash sensational. Maybelline nagyon csapatja az utóbbi időben. Ívelt szilikonkefés, nagyon fekete, tartós, dúsít, hosszabbít. Olcsó. Egyébként tök hasonló a Max Factor Clump defy spiráljához, de a MF sajnos árban egy csöppet más kategória, kb. féláron van a Maybelline. Szempillaspirálból teljesen felesleges nagyon drágát venni, mert tényleg le kell cserélni 3 hónap után. A két spirál szerintem, nagyjából egészében ugyanazt tudja. Nagyon-nagyon jó mindkettő.

Szemöldök: A SZEMÖLDÖK. Így csupa nagybetűvel. Ühüm. Még mindig.
Én próbálok most elmenni a természetesség felé, ami azt jelenti, hogy jelen pillanatban iszonyatosan rondák szegény 'möldökeim. Visszanövesztés=nagy szívás. A Lovely Brows Creator Pencil. Még mindig a legjobb. Nem túl erős a színe, kicsit waxos, ezért formáz is. VÍZÁLLÓ!!! Balatonban, óceánban fürdős szinten. Köszike. Fillérekért lehet venni. Végre sikerült felfedeznem egy király, faja, pipec, menő, cool szemöldök spirált? zselét? hogyhívjákezt? Mindegy. Trend it up Brow gel filler. Ilyen kis szöszök, szálak, bigyók vannak benne, így tényleg dúsítja a szemöldököt, fel lehet vele tölteni a lukacsosabb részeket, tényleg vízálló. Nagyon.

Egyéb kategória: Kiko Long lasting stick eyeshadow és Lancome bronzer. Utóbbival gyilkoltuk egymást már mióta. Most, hogy elhasználtam, konkrétan nincs nem fényes bronzerem, kicsi szenvedés van, de a Chanel Soleil Tan krémes bronzer is elhasználásra vár. Szeretek krémes bronzerrel dolgozni, szerintem könnyen kezelhető, főleg, ha az alapozó alá kerül, lesz egy természetesebb, visszafogottabb, nem kontúrozzuk ki a szart is az arcunkból hatása. Adom, de télen azért jobban csípnék a por állagú bronzert, de kitartok és elhasználom ezt.
Kiko, Kiko, Kiko. Még mindig óriási szív fájdalmam, hogy a Pupa jött be hozzánk. Nem szeretem azt a márkát. Csilivili csomagolás és közepes vagy gyengébb tartalom. A Kiko meg szinte MAC minőség, fél árban... Több stick szem festékem van a Kikotól, magában is jó mindegyik, de alapnak is csak ajánlani tudom őket, ha Bécs felé vennétek az irányt, érdemes benézni valamelyik üzletbe. Nagyon király leértékelések szoktak lenni!!!
Ennyit rólam. Hogy vagyunk? :-) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése