2018. augusztus 5., vasárnap

RANT!!!

Az, hogy múltkor a kezembe került a klaviatúra kettő dologra ébresztett rá:
one: Hiányozott az írás. Szeretem.
kettő: Rohadtul nem bírom, elegem van, utálom, unom a blogger világot. És nemcsak a beauty blogokat unom, hanem minden blogot, vlogot, ami nem igazi. Fake. Kamu. Nem is annyira utálom, mint amennyire unom. 
Miért?
Elmentünk irányokba. 
Van az az egyenruha vonal, ahol mindenkinek Alex fiókjai vannak és annyi sminkje, ami nemcsak neki, hanem az összes barátnak és szomszédnak is elég. Egy teljes életre. Mindenkinek az éppen aktuális cuuuuuki dekorja van, bajuszka, bagolyka, unikornis, hableány whattefuck. Mert, annyira cuuuuuuki, hogy télleg mindenkinek ez teccik. Mindenki egyforma. Mindenki tökéletes, ha oda kell photoshopolni az avokádót, akkor legyen úgy, de legyen tökéletes.
Van a kicseszett real vonal, aki nem mosogat, nem takarít, nem sminkel, mert ő annyira, de annyira igazi, hogy neki erre nincsen ideje. Kamu cuccokat vesz az e-bayen. És ki van bukva, nem érti miért szeretik mások. És leül videózni, mert annyira igazi, hogy neki le kell vlogolni a kupit.
Van a nyelvtan náci vonal. Ezt, így ennyiben is hagyom. Ő az aki, mindenkinél jobb, de meg nem értett zseni. Ő a legjobb, de ezt rajta kívül csak nagyon kevesen tudják.  Az igazi minőség.
Van az a vlogger, blogger lány, aki kizárólag spirált meg Labellot használ, mert a többi az vakolat, ünnepnapokon feldob valami barnát meg tusvonalat a szemére. Nem tud sminkelni, de mivel legtöbbször az egyenruha vonalban is tolja, kapja az Essence sminkeket, amiket szintén nem használ, de megunboxingolja a youtubeon vagy az insta-storiesban és szalad a szekér. 
Van a vlogger lány, aki nagyon jól tud sminkelni, leginkább transzi színpadi sminkben van otthon, ami abszolút megállja a helyét bárhol.
Van a vlogger fiú, aki tud sminkelni.  
Van, aki való életben egy vibráló, vicces ember (pár személyes találkozás alapján),  de videókban olyan halál unalmas, hogy 5 percet lehet nézni és nem többet.
Van az OG full anti-soci old timer blogger, aki elve azért kezdett el írni, mert írásban jobban ki tudja magát fejezni. És mivel az introvertált személyiség nem karakter hiba, így nem kell megváltoztatni, akármit is árul Hollywood ebben a témában. 
Nagyjából, azt hiszem sikerült minden típust megtalálni. Viszont, nekem pont a személyiség, az átlagból való kilógás hiányzik az utóbbi időben. Lehet, azért van minden típusból sok, mert mindenki ír, alkot valamit, de akkor is hiányolom az igaziságot. Legyen 80%, legyen nem tökéletes, de legyen igazi, legyen benne öröm. Én, eljutottam arra a pontra, hogy blogokat alig olvasok, mert nem látom az örömöt. De, például Edina írásait hiányolom. Videókban az örömöt, az emberi oldalt, az igaziságot Tatinál, Shane-nél és -hiába megosztó ember- Jeffree Starnál látom csak. 
Unom a blogger/vlogger világot. Ennyi az igazság.
Imádok sminkelni, szeretek utazni, szeretek olvasni, szeretem az életet. Nem bírom a kamut.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése