2010. szeptember 13., hétfő

Manhattan "spice up your nails"... és a matt dícsérete

Ma láttam a DM-ben a Manhattan 2010 őszi körömlakkjait, 1000 ft/db áron.
A legfontosabb, hogy van MATT fedőlakk. Az év hátralévő részére egyszerűen KÖTELEZŐ!!!! Én leginkább csillámos lakkokra ajánlom, mert valami őrletesen eszméletlen gyönyörű dolgokat lehet így alkotni.
Nekem ez a kép korszakalkotó volt, egyszerűen elállt a szavam, amikor megláttam:
(eredeti itt: http://www.scrangie.com/2009/09/china-glaze-halloween-glitters-plus-new.html)

De vissza a Manhattan lakkokra:
6 árnyalat, limitált kiadás.
Mindegyik szín, az a most hiper-szuper divatos-trendi (mindenki ossza be melyik jelző szimpatikus neki :-) tompa, szinte krémes, paszteles árnyalat. A képeken nem jön át mennyire szépek és különlegesek, a magyar piacon most SEMMI ilyen, de még hasonló sincs.
Csak azt a 4-et emeltem ki, ami meghatározó trend lesz most ősszel, télen.
A szürke. Gyönyörű, a fekete alternatívája, szerintem különlegesebb és szebb is.
Az idei ősz egyik legszebb, legkülönlegesebb divatszíne. Kicsit szürke, kicsit barna, kicsit rózsaszín, kicsit mályva. Abszolút kötelező.

Korallos, krémes, pinkes.
Tompa, szürkés indigókék. A Mannhattant nem nagyon szokták blogokban emlegetni, de idén nagyon belehúztak a limitált kiadások tekintetében. Érdemes legalább egy-egy terméket kipróbálni, mert nem drága, és -szerencsére- hozzánk is eljutnak a limitált kiadások.


3 megjegyzés:

  1. Én is vettem mattot, isteni! De amúgy a színek is csodásak szerintem, de most annyi lakkom van, hogy azt nem veszek X(

    VálaszTörlés
  2. Én is megvettem a matt lakkot, isteni.:-) De sikerült olyan lakkal kipróbálnom, ami gyakorlatilag folyékony fém és matt lakk ide vagy oda, még mindig fémes csillogása van :-D (Essence: Into the Ocean limitált kiadás "Bubble Bubble")
    Szeretném megköszönni a tippet, amit tegnap adtál a blogodban, a 25%-os DM kuponnal kapcsolatban, én eddig sosem váltottam be a pontjaimat, de hála NEKED így kb. essence árban jutottam hozzá a matt fedőlakkhoz. KÖSZIKE!!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Hamarosan egy Orly lakkról fogok posztolni. Ha gondolod nézz be.

    VálaszTörlés