2010. november 23., kedd

Zsákmány!!! Essence Metallics:-)

Már vártam az Essence Metallics kollekciót. Nagyon.
Bár az előzetes videók, képek stb. alapján nem voltam meggyőzve egyáltalán, de tegnap voltam a Westendben és egy csomó mindenbe beleszerettem.
Ez a teljes zsákmány:

3 lakkot vettem meg. Én nagyon bírom a metált.(HAHA!!)
Copper rulez, Steel me és Nothing else Metals

Minták ugyanígy: bronz-vas-metals. Egy hűtőmágnes hátuljára mintáztam. Nagyon tetszik ez az apró csíkos változat. Megpróbálok vmi erősebb mágnest beszerezni, ami ilyen apró csíkokat hoz elő. Viszonylag gyorsan száradnak a lakkok, egy rétegben jól fed. MINDENKÉPPEN kell alá egy jó vastag bázislakk, mert a körömnek nagyon nem tesz jót, ha apró fémszemcsékkel dörgöljük lemosás közben.
Ha egyet vesz csak vki, akkor mindenképpen a Copper Rulez-t ajánlom.

A jumbo eye pencilek közül ezt az egyet 01 Metal Battle vettem meg, mert az ezüst nagyon világos, a barna meg tök emlékeztetett a kis tubusos metal glam krémfesték színére.

A szemfesték paletták abszolút nem győztek meg az előzetesek alapján, de élőben nagyon tetszett mindegyik. Majdnem megvettem mindhármat, de a szürke olyan árnyalatokból állt, ami az állandó kollekcióban is benne van. Legalább 3 olyan színből!
A zselés szemhéjtusokról egyelőre nem tudok határozott véleményt, vagy túl sok mindent mondani. De így elsőre sokkal puhábbak és krémesebbek, mint a Denim Wantedes tusok. Szerintem ez nagyon jó, mert én iszonyat száraznak találtam a DW-es tusokat

Ez a zöldes a Nothing else Metals.
Nagyon finoman őrölt szemcsékből állnak a festékek, így szinte krémes hatásuk van. Alap nélkül mintáztam. A legsötétebb zöldben nem látszik itt a képen, de kis zöld-arany glitterek vannak benne. Szép.

A másik paletta, amit megvettem a Copper rulez volt.
Ha csak egy palettát vesztek, akkor mindenképpen ezt ajánlom.


Végezetül, ez nem Essence, de mióta Dulce Candy (egyik kedvenc youtuberem) készített egy videót, amiben ezt a maszkot dicsőítette, ki akartam próbálni. Szerintem tök gusztán néz ki!!! Meg olyan kicsit japós:-D

Remélem jó lesz, rám férne egy kis stresszoldás:-)

14 megjegyzés:

  1. Amiket kifejezetten ajánlasz, azokat néztem...és milyen a szemfestéken lévő krémes tus?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a tus!!
    Sokkal jobb, mint a Denim Wantedes. Nem akartam sokat írni, amíg ki nem próbáltam az arcomon. De így pár órai viselés után azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon sajnálom, hogy ezeket a tusokat nem lehetett kis tégelyes formában kapni.
    Sokkal krémesebb, puhább, mint a DW, sokkal!!
    A Copper rulez palettában szép melegbarna, csokiszínű... a Nothing else Metalsban meg olyan sötét barna, de mégis zöld tónusú tus van. Nagyon különleges szín.
    A Nothin else Metal palettával is szép semleges! sminket lehet készíteni. De még mindig inkább a Coper rulez palettát ajánlom. :-)

    VálaszTörlés
  3. Na....meg kell ezeket lesnem még egyszer...

    VálaszTörlés
  4. A palettákról már lebeszéltem magam, mert van hasonlóm Miss Rose-ból. A swatch-ok alapján teljesen ugyanazok a színek...A körömlakkok még mindig tetszenek...főleg, ha lehet használni "mezei" hűtőmágnessel is.=)
    Basszus, ma voltam pesten, de pont a westendbe nem volt időm bemenni...:(
    Egyébként a douglasban lehet kapni tégelyes tust, feketében 1290-ért....ha valakit érdekel...nagyon jó, de az az ecset ami hozzá van, inkább ajakecset, mint tushoz való(legalábbis nekem jobban bevált ajakhoz)...de ajakecsetem még úgyse volt, tusecsetem viszont igen:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a körömlakkok tetszettek nagyon aztán végül csak a coopert vettem meg de annyira tetszett, hogy egy óra múlva már úgy gondoltam megyek és megveszem mind. Aztán estére már ott jártam, hogy nem hinném, hogy jót tesz a körmömnek a fém réteg..meg brrr amilyen lúzer vok beszívódik :D szal inkább nézek más fém lakkot asszem, tippek? :D:D


    Fanni: az nem a denim wanted tusa?

    VálaszTörlés
  6. Rita A China Glazenek vannak olyan szép fémes lakkjai (Khrome kollekció), de pl az Orlynak is vannak ilyen színei.
    Az essence ragasztós kis izéiben is van fémes, már ezt még egyszer sem próbáltam.
    Én két réteg alapozó lakkot nyomok a körmömre, így próbálok védekezni a káros hatások ellen.

    VálaszTörlés
  7. Szóval az Orlynak fémes színei vannak.
    Bővebben itt
    http://www.alllacqueredup.com/2010/02/orly-foil-fx-collection-swatches-review.html
    Illetve a China Glaze Khrome színei is fémesek
    Bővebben itt
    http://www.scrangie.com/2009/10/china-glaze-khrome-for-fallwinter-2009.html

    Szóval ebből látszik, hogy a Copper Rulez vagy a Steel me hez hasonló sötét fémes szín nem nagyon van:-( Illetve a Steel meg és az Orly Iron Butterfly hasonló, de az utóbbi matt ugye..

    Jellemző rám, hogy nem akartam megvenni és egy évig gondolkodtam, hogy igen vagy nem,de megvettem és jellemző, hogy ezt kezdtem el használni. (Nothing else Metals lakk.) Jellemző...

    VálaszTörlés
  8. Szió!

    Elárulod légyszi, hogy mennyibe került az a maszk? :)
    Meg ha használtad, hogy bevált-e?

    köszi :)

    VálaszTörlés
  9. 309 forint volt a Rossmannban, szintén ettől a márkától a textil maszk négyszázhuszonvalamennyi forint.
    Még nem próbáltam, de miután megírtam ezt a postot legalább 2 másik általam olvasott nem magyar oldalon olvastam, hogy húúúú meg hááááá milyen jó. Remélem tényleg. :-)

    VálaszTörlés
  10. hú köszönöm szépen, nagyon jó tippek, már be van tervezve hogyha megyek Pestre megnézem az orlyt, china glaze nincs ugye?
    Meg azt hiszem a szürke fémes lakkot még csak beszerzem a bronz mellé, a többit még nem tudom :D

    Egyébként közben én ezeket találtam http://shop.sminkkel.com/99-stargazer-koromlakkok.html árban is szuperek :)

    VálaszTörlés
  11. China Glaze sajnos rendelős. Valamelyik blogban valamelyik kommentelő írta, hogy az ő műkörmöse China Glaze-t is használ és tőle szokott venni néha-néha. Esetleg ezt lehet megpróbálni, hogy elmész egy műkörmöshöz és hátha ő azt használ, és hátha el is ad neked. De még így is erősen kétlem, hogy ezek a színek készleten lennének...:-(

    VálaszTörlés
  12. Rita:
    Nem denim wanted (az csak müllerben volt)...ilyen douglas saját márkás valami...de elég jó.

    VálaszTörlés
  13. Waa imadom ezeket a maszkokat, akartam is kerdezni a blogomon, lehet e ezeket otthon kapni, vannak masfelek is vagy csak ez a ketto amit irtal? Mert a kedvenceim pont nem ezek.:) Viszont ha lehet otthon kapni nem vasarolom fel itt a keszletet, foleg h sokkal dragabb, kicsit tobb mint 2 euro.

    VálaszTörlés
  14. Van uborkás, van ez, van vmi joghurtos?, csokisat is láttam, meg van a textil maszk is.

    VálaszTörlés