2010. december 30., csütörtök

Körmös bejegyzés

Mai körmöm és teszt és termék ajánló.
Röviden ennyi lesz ez a bejegyzés.

Ez volt a mai körmöm, szerintem úgy télies, hogy közben szuperül néz ki. Nekem nagyon tetszett és kipróbálhattam egy terméket, amivel már egy ideje szemeztem.
Ezeket használtam: China Glaze-Metallic Muse a csillagokhoz és Essence-Pointbreak a Surfer babe kollekcióból.

És ezt e terméket szerettem volna kipróbálni.
Essence "Nail art designs" 02 Style it up! mintával. (http://www.essence.eu/hu/termekek/koeroem/nail-art/nail-art-designs.html )

Mostanában szeretek mintás körmökkel járni-kelni, de nem mindig van kedvem nyomdázgatni. Erre egy jó alternatíva ez a kis kézikészülék, vagyis matrica. Felragasztod a szépen kilakkozott kis körmödre, rá vékony rétegben vmi csilivili szupi lakk, míg visszateszed a körömlakk tetejét a helyére, pont megszárad annyira a minta, hogy le lehessen húzni a kis kis matricánkat és már kész is a MŰ!! :-)
Ami nagy előny: hogy gyorsabb, mint a nyomda. Egy kis matricával én végig tudtam menni az összes ujjamon, tehát 10 matrica=10 manikűr.
Hátránya: 4 fajta van összesen. Ehhez is olyan lakk kell, ami 1 rétegben tökéletesen fed.
Tipp: a nem ragadós felén ha lemossuk körömlakk lemosóval, akkor ki lehet tisztítani a beleszáradt lakkot. Akkor száradhat bele a lakk, ha túl sokat várunk a lehúzással.
Összességében: ha tetszik a minta, akkor 500 forintért megéri. De kínai üzletben láttam 350 forintért is, más mintával.
Amit még meg szeretnék mutatni:

Mennyire szép és különleges ez a kis duókróm lakk?
Szerintem gyönyörű. Rózsaszínes-bogyósgyümi színű alapban, lila,kék meg miegymás színű glitter és kék duókróm. Messziről határozottan lilának néz ki, de nem az. (Essence show your feet- 11 Catwalk pink árnyalatban)

3 megjegyzés:

  1. A China Glaze körömlakkot hol vetted? :)

    VálaszTörlés
  2. Neten rendeltem.
    A Metallic Muse (amit használtam a csillagokhoz) a Khrome kollekcióban jelent meg, ami egy régebbi, ezért tök drága volt és a végére több, mint 1 hónap volt mire megérkezett mind az 5 db, de minden más színt lehet 2-3 dollárért kapni, amire jön 3-4 dollcsi szállítási költség, de ha mondjuk 2-3 lakkot rendelsz, akkor olyan 4-4.5 dollárra jön ki minden költséggel/darab.

    VálaszTörlés
  3. Elvileg, Magyarországon is rendelhető egy weblapon keresztül, de egyelőre átalakítás alatt van. :(

    VálaszTörlés