2011. július 4., hétfő

Júniusi kedvencek

Júniusban beérett a májusi shoppingolás gyümölcse:-P Vagyis végre volt időm mindent alaposan letesztelni.

Majdnem minden, amit júniusban szívesen használtam:
Bioderma Sensibo H2O micella sminklemosó: mindent lehoz, minden dörgölés nélkül.
Avon Foot Works termékcsalád: bár a képen csak egy tubus van (fehér-kék), de igazából a lábradír, a sarokpuhító krém és a parafinos pakolás is itt kellene legyen. Fürdés közben-után lábradírral átmegyek  a teljes lábfejemen, éjszakára meg jön a parafinos pakolás meg a zoknyi:-) SOS esetekben meg bevetem a sarokpuhító krémet, de erre nem nagyon van szükség heti 2szeri parafinos kezelés után. Nagyon jó az egész termékcsalád, mert minden megtalálható benne, ami a szép, mutogatható lábfej eléréséhez kell és nagyon jó áron!
Avon Planet Spa Dead Sea minerals facial mud mask: pórusösszehúzó és hidratáló.
Száj:
Maybelline Watershine rúzs: Strawberry ice cream és Juicy bubblegum (már mutattam mintát), Avon rúzs Pout árnyalatban (ezt még régebben vettem, de nem használtam, pedig szép:-), Catrice Enter wonderland szájfény
Avon Pout és a két Catrice szájfény
Szem:
MUA shade 9, Catrice Enter wonderland lila duó, Essence Holo kollekció kék és fehér, Essence monok: 43 mystic lemon, 41 spotted! és 44 its up to you és Essence You Rock! szemcerka, meglepően sokáig bírta még az én eléggé vizes vízvonalamon is
Itt megcseréltem a sorrendet, gondolom mindenki észrevette :-D
You Rock! szemcerka, száradásig könnyen satírozható, utána nem izeg-mozog sehova
Arc:
NYC Sunny bronzer (matt!, béna a csomagolása, de szerintem pont annyira pigmentált, amennyire kell, kontúrozásra tök jó, arcpír helyett használva építhető), Manhattan hab állagú pirosító Apricot színben, kb egész hónapban ezt használtam, annyira természetes és szép az arcon, Sleek Rose Gold pirosító, mert szerintem belefér egy kis csillogás -még zsírosabb arcbőrön is- egy nyári sminkebe.

 Manhattan pír
Spirálok:
Essence Hypnogloss és Max Factor Xperience
Úgy használom, hogy egy rétegben a folyósabb Hypno (jól dúsít), majd egy rétegben a kicsit szárazabb Xperience, ami meg szép ívelté és mérföld hosszúságúvá teszi a pillákat
(Gondolom, azért kezdtem el így használni, mert sok spirál van most nálam kinyitva és nem akarnám egyiket sem kidobni.)
Haj:
Mézes-citromos-balzsamos házi hajpakolás.
2 rész méz, 1 rész akármilyen balzsam és egy negyed, fél, egész citrom leve (azaz a citrom teccés szerint :-)
Sötétebbre festettem a hajam, ami közelebb áll az eredeti színhez, de egy kicsit túllőttem a célon és túl sötét lett. De, nem akartam festékkel tovább kínozni a hajamat, így vmi alternatív, természetesebb megoldást kerestem, így találtam rá erre a világosító és tápláló pakolásra. 30-40 percig hagyom rajta a hajamon és már az első használat után észrevehetően világosabb és selymesebb volt a hajam. Azt hittem, hogy egy kínszenvedés lesz kimosni, de igazából elég egy kis melegvíz. A citrom nem kötelező elem, ki is lehet hagyni, lehet pl. banánt is beletenni, bár azt nehezebb kimosni.
Így néz ki:

Hónap csalódása:
Negatív: Vichy---értsd: soha az életben többet nem veszek semmilyen Vichy terméket, mert egyszerűen semmi nem vált be eddig tőlük. Nálam, abszolút a felesleges pénzkidobás kategória volt minden általam próbált termékük.
Pozitív: Kapcsolódik a negatív csalódáshoz: Essence My skin termékek. Nem állítom, hogy minden juj-de-nagyon-jó, mert pl az arclemosó, nagyon jó illatú, meg lehozza a smink nagyrészét, de nem vágott földhöz. Viszont a mattító hidratáló jobb, mint a Vichy Normaderm. Hamar beszívja a bőr, tényleg mattít és tényleg hidratál. A tesóm az érzékeny, száraz bőrre való hidratálót próbálta és ő is kedveli, jó az illata és az ő nagyon száraz bőrét éppen megfelelően hidratálja most nyáron, azt azért hozzáteszem, hogy azt mondja télre nem lenne elég neki ennyi hidratálás, de nyárra teljesen jó.

Ti milyen termék nélkül nem tudtok élni nyáron?

4 megjegyzés:

  1. Ezt a világosító hajpakolás tetszik,köszi az ötletet :) ha van kedved nézz be hozzám: http://smaragdplum.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Szívesen, örülök, hogy tetszik:-) Tényleg működik, már egy használat után látható eredményt hoz, ami tartós is.
    "Megyek" megnézem a blogodat :-)

    VálaszTörlés
  3. A Bioderma Sensibio H2O már évek óta nagy kedvenc, de a Biod.Hydrabio Light és Biod. Photoderm Bronze is állandó lakója a fürdőszobámnak. De a szemkrémet is ide sorolhatnám még, a Biod. Hydrabio bőrradírt és a Biod.Hydrabio maszkot is :)

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon szeretem a Biodermat, szeretném még jó néhány terméküket kipróbálni.

    VálaszTörlés