2011. június 28., kedd

Sigma szemfesték paletták

A Sigma ecsetei nagyjából mindenkit meggyőztek, így azt hiszem várható volt, hogy a cég egyéb területeken is kipróbálja magát.
Elsőként ezzel a 3 palettával jelentkeztek:

Bare: a természetes és füstös szemek szerelmeseinek.
A palettához egy kétvégű ecset jár:
Pencil - E30 - természetes szőrből készült, a precíz felvitelhez. Az alsó és felső szempillát tövéhez is ezt ajánlja a Sigma, de szerintem mindkettőhöz sokkal jobb vmilyen ferde végű ecset pl. az Essence tus ecsete.
Blending - E25 - Ideális az éles vonalak eltüntetéséhez. (Illetve tök jól lehet használni folyékony korrektorhoz, főleg a szem alatti karikák eltüntetésénél.)

Flare: Szerintem ez a legjobb, szép barnák mellé élénk színek is, lilák és zöldek.

Eye Shading - E55 - Ezzel nagyon jól lehet a teljes szemhéjra felvinni a színeket.
Tapered Blending - E40 -Jól használhat a túl durva szélek satírozására, a szemöldök csontra is jól fel lehet vinni vele a színeket. Ez is jó a folyékony korrektorhoz.

Dare: Nekem a Sleek Sunset palettája jutott először az eszembe erről, de itt sokkal hétköznapibbnak látom a színeket, főleg, hogy ebben a palettában is vannak szép, visszafogottabb barnák.
Short Shader - E20 - Rövid sörtékkel rendelkező ecset, ami a precíz applikációt szolgálja.
Small Tapered Blending - E45 - Kicsi kis satírozó ecsetke, a kis mérete miatt a precíz felvitelt is jól lehetővé teszi a satírozás mellett.


Nagyon jó képeket találtam itt
Ecsetsorrend: Dare, Flare, Bare
Még képek: itt  és innen
A kedvencem Flare
 Dare
 Bare

Nem tudom, hogy a Sigma próbálkozása milyen sikerrel fog járni, mert megmondom őszintén én kicsit sokallom érte a 35 dolláros árat. Főleg úgy, hogy az Urban Decay Naked palettája 12 színt tartalmaz (kapunk hozzá primert, meg ecsetet is) és 48 dolcsiba kerül. (Vagy ha a régebbi változatot találjuk meg, akkor meg 40 dolcsi és az ecset helyett egy kétvégű cerkát kapunk a 12 szín meg a primer mellé). Illetve a Sleek palettái  meg 12 színnel kétezer párszáz forintba kerülnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése