2011. június 10., péntek

Holo Haulin'

Essence Meet_me@Holograpics.com zsákmány
Update: Arra jutottam, hogy blogolási szempontból tök béna ez a kollekció, mert egyszerűen lehetetlen fényképezni. De viselési, való életbeli szempontból, meg főnyeremény. A kék szemfesték igazából zöldeskék, kék és zöld, meg lila kis arany csillogással, a fehér meg rózsaszín, arany és lila. Meg sem próbálom lefényképezni, de kell a lila is!!!
03 Blue Ray, 01 Gagalectric, 01 Gagalectric, 03 Prism@tic White
Körömlakk (499 Ft) 
01 Gagalectric  Lilás, kékes, rózsaszínes, világos
 03 Blue Ray Kékes, zöldes, lilás, teal, sötét

 03 Blue Ray
Körömlakkok nem természetes fény
 Körömlakkok természetes fény, sajnos az üvegben felfedezhető fényjátékosság a körmökön nem fedezhető fel annyira

 Krémes szemfesték (699 ft)
03 Prism@tic White rózsaszín
A blogger találkozón már láttuk ezt a kollekciót, ez a krémfesték volt, az amibe egyszerűen beleszerettem.
Fehér, de közben meg rózsaszín. már akkor is, és most is úgy gondolom, hogy jó alap lesz, mert ugyan még csak a kezemen teszteltem, de nem tűnik mocorgósnak. Annyira jó állaga van. Így 2. alkalommal is nagy a szerelem :-)


 03 Prism@tic White
 01 Gagalectric

Ebben a kollekcióban öt különböző lakk van: 01 gagalectric, 02 lil@c, 03 blue ray, 04 prism@tic white,  c05 holoberry, de nálunk, ha jól tudom, akkor csak a vastaggal szedett 3 árnyalatot lehet kapni. Hivatalos infók szerint, ez helyhiány miatt van így. A teljes kollekció csak egy különálló displayen férne el, de pl. a Rossmann nem szereti ezeket betenni az üzletekbe, így csak az kapható, ami elfér azon a kis helyen, ami az rendes állványon jut a trendkiadásoknak.

1 megjegyzés: