2012. szeptember 9., vasárnap

picike kis körmös bevásárlás

 Én nem tudom, hogy most én járok rossz helyekre, vagy mi van, de egyrészt akciós (essence) cuccokból semmi nincs, az új cuccokból meg semmi nincs. Elképzeltem, hogy szeptember elsején bemegyek a rossmannba, megveszem a Cherry Blossom Girl pirosítót, ami egyébként úristen, de szép, aztán bemegyek a müllerbe és legalább egy darab Wild Craft ecsetbe beruházok, megnézem, hogy whats up with the krémes szemfestékek, de ebből semmi nem jött össze. Az új körömlakkokhoz is csak mérsékelten volt szerencsém, teljesen cukin, volt 5 darab 5-6 színből, amit egyesével végigpakoltak a teljes displayen, merthogy mégiscsak jobban néz ki, ha minden kis rekeszben van valami ... :-) Meg kell, hogy mondjam, hogy nem voltam elragadtatva az új körömlakkokért, mert drágább, hiába nagyon a mennyiség per üveg, pont az volt a jó, hogy olcsó, ezért bevállalósabb volt az ember lánya, mert 350ért miért ne, másrészt úgysem igazán használunk el egy teljes üveggel egyetlen színből sem, ezen kívül az új széles ecset, az új forma, plusz nincs Choose me... Szóval, eléggé kevéssé vártam ezt az egész új korszakot.... De muszáj volt kipróbálni, csak óvatosan persze, 1 darab új szín jött velem haza: Boho chic.
Szeretem.
 Szép, barackos alapban mikrocsillámok és bronzszínű pelyhek.
A szélesebb ecset, a viszonylag hígabb állaggal, szerintem szuper párosítás, nagyon kényelmes a kupak formája, jól kézre áll, hihetetlen gyorsan szárad a lakk, két rétegben fed. Egy valami nem tetszik, hogy a lakk egy árnyalatnyival sötétebbre szárad, mint ami az üvegben látszik.
Elsőre, abszolút pozitív csalódás!!


 Augusztusban a két saját lakkom volt a kedvencem, így elhatároztam, lesz még ilyen projekt nálam. Bementem a kínaiba unokaöcsinek tűzijátékért, meg magamnak tetrisért, akkor láttam meg, hogy 100 forintért osztogatják a glittereket, 4 színt hoztam el, sajnos szép pink nem volt, így két lilát és két kéket hoztam el. Már alig várom, hogy használjam őket!!!


Boho chic in action!!!
Melyik árnyalatot ajánljátok kipróbálásra, az új szortimentből?

8 megjegyzés:

  1. Majd élőben dől el, hogy melyik lakk jön velem haza, párat már kinéztem magamnak :)

    VálaszTörlés
  2. Én már kipróbáltam a boy next door-t, szép szín, de az új ecsettel szerintem nehezebb szépen festeni, plusz buborékos lett a végén :/ De nem szabad feladni :)
    Itt megnézheted a lakkot ha kíváncsi vagy rá: http://szepseglabor.blogspot.hu/2012/09/uj-essence-colour-go.html

    VálaszTörlés
  3. Nekem egyébként sikerült elhasználnom már két körömlakkot. Mindkettő piros/bordó volt. Az egyik MissSporty, a másik pedig Essence, méghozzá még a nagyüveges "dundi" fajtából :D

    VálaszTörlés
  4. Ani: te jókat vettél, remélem lassan a környékemre is ideér az összes szín:-)
    Szabina: nekem kellemes meglepetés volt az új ecset, a buborékolás meg szín és technika kérdése, vékony réteg, száradás:-)
    N. nekem is van vagy 4-5 alig van már benne lakkom, de valamiért ilyenkor nekiállok spórolni vele...remélem sosem fogy el pl. a choose me:-D

    VálaszTörlés
  5. Még itt sem volt teljes a színskála, de annak a háromnak nagyon örülök, amiket megvettem. Főleg az english rose tetszik. Ahhhh... imádom

    VálaszTörlés
  6. hát, ez nagyon tetszik. imádok vásárolni, de mindig elmegy másra a pénz :S. Ilyen a diák élet :) Ha most megnyerném ezt a 25ezrest ajándék utalványt, tuti nagyon boldog lennék. Nézzétek meg, csak tejes kérdésekre kell jól válaszolni http://minu.me/-milkgame

    VálaszTörlés
  7. bettynova: igen, azt hiszem igazad van és túl vastagon festettem fel, de legközelebb jobban figyelek majd. Az English rose-nak úgysem tudok majd ellenállni, hála Aninak amiért megmutatta, és köszönöm hogy feliratkozott hozzám elsőként. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az English rose nagyon szép, de a Moyrának van egy tök hasonló színe azt hiszem, mielőtt beruházok utána járok!

      Törlés