2013. március 20., szerda

Bella reloaded

Én az Essence új, tavaszi szortimentjéből az újratöltött nail air twins körömlakkokat vártam a legjobban, a csillámokkal nem tudok betelni egyszerűen. A régi nail art duókból az összes csillámos fedőlakk meg van nekem, rengeteget is használom őket, nagyon kíváncsi voltam, hogy az újratöltött verzió más lesz e, vagy tök olyan mint a régi. Az nem változott, hogy a történelem legnagyobb (szerelmes) párjairól lettek elnevezve, az újak: Bella és Edward, Carrie és Mr. Big, Júlia és Romeo. A régi változatban szerintem nem volt Carrie, de volt Thelma és Louise, meg Bonnie és Clyde. Az változott, hogy a régi 10 ml-es kiszerelés helyett, sajnos csak 5 ml-ert kapunk 499 ft-ért. 5 ml-ert el lehet használni simán, főleg, ha saját lakkot kreálunk, ehhez tényleg tök jó ezek a csillámos lakkok. 
Az újratöltött nail art duókból az alaplakkokat már minden színben (kék, lila, pink) láttam, de a csilli-villik közül csak Bellaval hozott össze a szerencse. Szerintem egészen szépséges!!!
Nagyon meggyűlt vele a bajom fotózáskor, mert nem igazán találtam olyan fényviszonyokat, olyan szöget, amelynél nem csillogott volna összevissza :-) Van benne lilás kék mikroglitter, holo mikroglitter, ezüst 6szög glitter, kék négyszög glitter... Összességében, szerintem olyan sötét lilás kék benyomást kelt az üvegben, körmön meg ragyog.
felhős ég alatt fotózva

lámpafénynél, de nappal fotózva

körmön

Fehér lakk az alap Lovely: Wonder nails 7es



9 megjegyzés:

  1. Imádom a csillogós lakkokat, de még nem jött meg a szerelem érzés evvel kapcsolatban. És olyan picike is lett...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt én én nagyon sajnálom, hogy a régi 10ml és 600 ft körül helyett, 5 ml és 500 ft lett...de maga a lakk csodaszép szerintem, mondjuk nem nagyon láttam még olyan glitter lakkot, amit utáltam volna :-D

      Törlés
  2. nagyon tetszik, különösen fehér alapon :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan, de még nem próbáltam ki.

    VálaszTörlés
  4. képeken nagyon tetszettek, de élőben csalódás volt. :(

    VálaszTörlés
  5. Nálunk is csak őt lehet kapni egyenlőre, de be is táraztam. Nekem nagyon tetszik, kombináltam is jelly sandwichbe. Kukk ha van kedvetek:
    http://barkingbeauty.blogspot.hu/2013/03/meg-mindig-oz-opi-i-theodora-you-es-egy.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megnézem!!

      Manna: én meg pont az előzetes képek alapján nem vártam sokat tőle, élőben meg nagyon tetszik

      Törlés