2013. március 27., szerda

Ebay-álom-körömlakk-bevásárlás

Írtam már, hogy hónapokig nem volt kedvem körmöt festeni és csak mostanában lett megint. Mivel, a nincs kedvem állapot tényleg sokáig tartott, így volt egy csomó körömlakk, ami tökre tetszett, de valahogy nem volt fontos, ÉLETBEVÁGÓ megvenni egyiket sem. Most ugye megint van kedvem, ezért ÉLETBEVÁGÓ volt felmenni az ebayre és megrendelni az összes különleges, nagyon kell nekem lakkot.
A Color Club lakkoktól nem voltam kiszédülve, de Harp on it nevű holo lakkról csak jót olvastam és tényleg! kellett már egy igazi, ezüst holo lakk. A lila glitter lakk a Tru passion nevet viseli, 1 vékony és 1 közepes rétegben felkenve liquid sand hatásúra szárad meg. És beszereztem egy igazi liquid sand lakkot is OPI: Get your number!
Color Club: Tru passion és Harp on it, OPI: Get your number az alsó kék
Skyscraper, Prism, Its a Trap-eze!
A China Glaze lakkokat lehessen már nálunk is kapni, lécci, lécci!!!
Az Its a Trap-eze! lakk (jobbról első) kb. 4-5 hónapja birizgálta a fantáziámat, de nem akartam egymagában megrendelni, meg kellett várni, amíg más is tetszik. A középső Prism nevű lakkot majd akkor fogom befotózni, ha süt a nap ... fú de szép. Csili-vili mikroglitter csoda. A Skyscraper ...hmm hmm swatchokon világosabbnak tűnt, sötét(ebb) indigószín ezüst és lila mikroglitterrel.

Moulin Rouge: 14, 13, Naturalist: 5
A Lovely Moulin rouge lakkjai között mindig találok olyat, amit kár lenne otthagyni, főleg most 249 forintért, így a 14es és a 13as is a kosaramban landolt, illetve a Natrualist 5öse is.
Deborah Lippmann Candy Shop lakkjába szintén régóta szerelmes vagyok, de egyszerűen képtelen vagyok annyi pénzt kiadni egyetlen lakkra, így megalkottam a saját hasonmásomat, az Essence Fruity rózsaszín és a China Glaze Its a trap-eze! lakkok jelly sandwich kombinációjával. 1 réteg Essence, 1 réteg CG, 1 réteg Essence, szerintem nagyjából jó úton haladok, de még finomítok rajta.

Ebay-es beszállítom: http://www.ebay.com/sch/beautyzone2007/m.html

23 megjegyzés:

  1. ahh ... Its a trap-eze! álomszép, annyit nézegettem már én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem bántam meg a beszerzését... :-) nem voltam benne biztos, hogy jó lesz e a jelly sandwich technikához, de a mostani tapasztalataim alapján főleg így fogom majd viselni

      Törlés
  2. azaz utolsó kombináció tényleg gyönyörű, az essence és a China Glaze együtt! :)

    VálaszTörlés
  3. Ohh, a harp on it <3
    azzal siess :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy ma ugyan felkentem, de ilyen napsütéses időben egyszerűen nem lehet élethűen lefényképezni...muszáj várnom vele
      Krisztina: :-)
      Zsu: nekem már ezer éve van paypalom...legalább tudom mire megy a pénzem :-D
      Ani: igen, szerintem is!!
      Bar: na jó nem volt életbevágó, de érted :-)
      Monika: a legtöbbet már hónapok óta nézegettem, tényleg álomlakkok

      Törlés
  4. Jaj, félve nyitom meg a linket........:)Még nem szippantott be az e-bay, ugyanis direkt nincs még paypalom..........

    VálaszTörlés
  5. Gyüönyörűűűek! Főleg a... mindegyik :D

    VálaszTörlés
  6. ."eletbevago volt felmenni az ebayre"....ez jo :)

    VálaszTörlés
  7. A Candy Shop verziód nagyon jó lett! :) A Deborah Lippmann lakkok tényleg gyönyörűek, de ennyi pénzt én sem adnék értük. Az Its a trap-eze! eddig nem tetszett, de most már egészen más színben látom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az Its a trap-eze! olyan 3 réteggel fedne teljesen, de 1 rétegnél sem volt egyszerű lemosni, így leginkább zselészendóban fogom használni

      Törlés
  8. Jaj mindegyik olyan gyönyörűséges, tényleg álomlakkok :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon gyönyörű lakkokat vettél! A Lovely akcióra én is lecsaptam. :D

    VálaszTörlés
  10. a 4-es mariah szettet megvettem a múlt hét közepén és a get your numbert már napokig csodáltam a körmeimen, olyan varázslatos! :)
    nem ér, h belinkelted az eladót (de persze köszi), eddig eszembe sem jutott lakkokat is rendelni ebayről. az its a trap-eze! már régóta a szevmbe költözött, lehet, h most le is csapok rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a 4es szett pont nem volt az eladónál, pedig a fekete-bordón kívül tetszett az összes szín, csak a get your number a leginkább

      Törlés

  11. Nagyon jó lakkokat választottál, tetszenek és nem csak azért mondom mert 3 darab ezek közül nekem is megvan :)
    A CC lila nagyon tetszik, ezt a lakkot még nem láttam, várom a bejegyzésed majd erről :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)
      A lila CC lakkról tettem fel képet a blog face oldalára, ez még élesben nem próbáltam, a holo CC lakkot viszont igen, gyönyörű és jó is!!

      Törlés
  12. Nagyon tetszenek, de főleg a Harp on it, szívesen megnézném felkenve is! :))

    VálaszTörlés
  13. szia! megkérdezhetem, hogy neked mennyi idő alatt érkeztek meg a lakkok? én is most rendeltem ettől az eladótól, nem tudom hogy fogok kibírni, amíg megjönnek:DD előre is köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. olyan 2 hét volt talán...nem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy több volt mint 1 hét, de nem volt 20 nap...olyan 10-14 nap körül volt, de ennél pontosabban tényleg nem emlékszem

      Törlés