2013. március 24., vasárnap

Müller outlet vásárlás


A minap Vivi barátnőm megkérdezte, hogy érdemes e elmenni a Müller outletbe, van e még valami jó. (Mondjuk, nem értem miért olyan megerőltető neki elmenni a Nyugatiból a Váci utcáig... mindegy :-) Mondtam neki, hogy nem tudom, mert nem voltam már hetek óta, de bemegyek és beszámolok utána a tapasztalatokról. Persze, szerencsére,  nem tudtam üres kézzel kijönni:
Van Yves Saint Laurent rúzsom!!!  És beszereztem a Tous H2O illatát is, amiért odavagyok már régóta, annyira környezetbarát és olyan finom, friss illata van!
 A parfüm 50 ml-es, 2000 forint volt, a YSL rúzs a már-már legendás Rouge Pur Fuchsia árnylatban, ez is 2000 forint volt.

A jövő héten még nyitva van a Müller outlet, és igen, még vannak tök jó dolgok, még mindig vannak parfümök, nagyon baráti áron, 1500-2000 forinttól a 4-5000 forintos ajándékszettekig. Vannak arckémet, napozószerek, samponok és balzsamok, és igen, sminkcuccok is. Artdecot láttam elég sokat, nemcsak a maradék Dita dolgokat, sok NYX mono volt, és 2-3000 forintért voltak Lancome ecsetek!!!! 
Szerintem, aki még nem volt, annak érdemes elmenni, de azt hiszem, én is meglátogatom még egyszer legalább ...

10 megjegyzés:

  1. én is pont ma vettem ott egy ysl rúzst :))

    VálaszTörlés
  2. Tegnap két másik árnyalatot vettem meg a YSL rúzsból, de ez volt a harmadik amit majdnem, lehet visszamegyek érte:)

    VálaszTörlés

  3. Én voltam bent 2-3 hete, de csak lerobban Estéé Lauder cuccok voltak, hihetelen színű rúzsok és szájcerkák, valamint pár Artdeco meg Make up Faktory cucc :(
    Ez az az üzlet ahol játékok is vannak az üzletben ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, játékok is vannak....igazából naponta változik a kínálat azt hiszem, pl megvettem a rúzst meg a parfümöt, másnap visszamentem volna a parfüm pasi változatáért, de már nem volt, viszont volt pasi Cerruti, amit meg nem láttam előtte...egy esélyt még adj neki szerintem :-)
      Tündéri Lonka: high five!!
      Babus: én nagyon vágytam volna egy YSL Rouge Volupté-re, de sajnos annyira nem szép színben volt, hogy nem tudtam megindokolni a megvásárlását...mondjuk a Guerlain terracottát meg a Lancome highlightert biztos bánni fogom még egy ideig :-D

      Törlés


    2. Szerintem nem lesz időm bemenni az ünnep előtt és hónapvégén, ha jól tudom bezárnak. Sok szép cucc volt szuper árakon, most lemaradtam. amit bánok a Lolita Lempincka L dezodor 1000 Ft.-ért, imádom ezt az illatot :)

      Törlés
    3. A Lolita deo nálam is kedvenc, de a legjobban ez a YSL rúzs tetszik, meg a Rouge G is jó, de a YSL rúzs nagy szerelem lett nálam, nyáron non-stop fogom hordani...
      Nem vág témába, de mivel azt hiszem a te blogod miatt mondtam, hogy most rögtön, de azonnal kell nekem a China Glaze Its a trap-eze! lakk, így gondoltam megírom, hogy ma végre felkentem és IMÁDOM!!!!! :-) I-M-Á-D-O-M!! Nagyon örülök, hogy a CG 14 ml-es kiszereléssel dolgozik, mert sokszor fogom kenni, az biztos!! Szóval köszönöm a körmös postjaidat!! .-)

      Törlés
  4. Bárcsak el tudtam volna menni legalább egyszer ebbe az outletbe! Biztos vettem volna parfümöket, sminkcuccokat... csak kár, hogy Debrecenből nem bírtam eljutni egyszer sem :(

    VálaszTörlés
  5. Szívesen vennék parfümöt, bárcsak elmenne még vki és telefonon közvetítene(én hívnám), hogy milyen női, és férfi parfüm van és megvenné nekem :)
    Ha vki esetleg megtenné, akkor a mailofmia kukac yahoo pont comra írjon. Örökké hálás lennék:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom bevállalni, de remélem lesz vki, aki igen!

      Törlés
  6. Sziasztok! Ma bezárt...
    Április 26-án

    VálaszTörlés