2013. július 23., kedd

Körmök, körmök, körmök, körmök


Essie Come here és Maybelline Colorama 93
Loreal Wasabi hint és Essie First timer
 Meg kell mondani, a 2013-as Essie Resort kollekcióval nem vagyok maradéktalanul elégedett. A színek gyönyörűek, de a lakkok minősége nem a megszokott Essie minőség. Csíkoznak, mert túl sűrűek. A Loreal formulája sem a kedvencem, olcsóbban van jobb.
 Megvettem az első Flormar lakkomat is, egy érdekes színre esett a választásom: majdnem fehér, de zöld. Világít! Tesóm azt mondta feltétlenül írjam meg, hogy utáljuk a Flormar lakkok kiszerelését, mert a hosszúkás kupak olyan, mintha le akarna állandóan törni és nem praktikus tárolásnál sem. Ezt az utóbbit én mondom, tök kényelmetlen, mert csak fektetve fér be nálam a helyére. A szín nagyon hamar koszolódik, meg macerás is a felvitel, mint minden pasztell lakknál....viszont szép.


Flormar Wet look W02 az árnyalat neve
 Nyílt a Váci utcában is végre Müller! Olyan jó, hogy akár ebédszünetben is kiszaladhatok csekkolni a legújabb körömlakkokat :-D Annak is tök örültem, hogy sikerült a nyitás után egy-két nappal lecsapnom az OPI Euro centrale mini szettre, amiről azt hittem, hogy örökre lemaradtam. Tetszik! A Mariah Carey-s The impossible körömlakk tényleg lehetetlen, a kis csillagokat alig lehet kibányászni, ha meg mégis sikerül, akkor elválnak a körömtől, én lepiszkáltam a csillagglitter legfelső rétegét, hogy ne álljon ki, de így meg ezüst színű lett, piros helyett. Mondjuk, így is tetszik, csak vagányabb lenne, ha nem kandikálna ki...


OPI The impossible és Suzi's Hungary again!
Manhattan 67S és Essence zöld glitter
Adena 37 és 47
 A régebben vettem nagyon zöld Adena lakk után "befektettem" még két Adena lakkba. Ez a kettő is nagyon tetszik, de a kék nem hozza azt a tökéletes formulát, ami a zöld sajátja. A színe az én kollekcióban egyedi, azt hittem, hogy hasonlít a China Glaze Bahamian escape lakkra, de köze nincs hozzá, sokkal szürkésebb. A lila meg olyan halvány levendula.

Adenák és Essence glitter (mínusz takarítás a körömágyon)
Ezt a mani mennyiséget, egy olyan 10 nap alatt sikerült produkálnom...szerintem, holnap reggel megint átfestem :-D

6 megjegyzés:

  1. HÚÚ! az a flormar nagyon szép, mennyire tartós?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel nagyon koszolódik, így azt hiszem olyan 2 nap után lemostam, de bírta volna tovább is, csak a színe miatt feltűnő, ha pl. összetollazod magad vagy vmi.

      Törlés

  2. De szép színek! :)
    A Flormar színe tetszik a legjobban, kis különleges (világító lakkom még nincsen).
    Adena lakkoknak is szép színe van :)
    Az Essie lakkokon csodálkozom, mert pár mini szettet vettem télen, a 2011-ben megjelent minősége gyenge volt, itt főleg a fedésre gondolok, de a 2012-ben kiadott mini szettek már kifogástalanul jók voltak. Nem sajnálom, hogy ez a mini szett kimaradt a gyűjteményemből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az Essie mini szettek közül csak ez van ill. az amelyikben a Playa del platinun és a Turquoise & Caicos is van, de én annak a formuláját nagyon szeretem, folyósabb, meg csak 2 v. 3 rétegben fed, de gyorsan szárad, nem csíkoz, tartós, gyönyörű. Ez a mostani meg nekem kicsit túl sűrű, de a Come here pl. 1 rétegben fed.

      Törlés
  3. mind gyönyörű*.*

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés