2014. március 6., csütörtök

Essence Hello rosy, végre összejött Essence


Nagyon-nagyon rég volt már, hogy kompromisszumok nélkül tudtam lelkesedni egy Essence lakkért. A márka homok hatású lakkjai sem bűvöltek el, sőt. A nude homoklakkot én kifejezetten utáltam, nem fedett csak (enyhe költői túlzással) ötezer rétegben, csak (enyhe költői túlzással) egy billió év alatt száradt meg, de cserében nem volt tartós. Egyszóval jújfúj! A legújabb tavaszi állandó kínálatból mégis először egy "sparkle sand effect" lakkot hoztam el. 182 hello rosy, ami egy megfoghatatlan, meghatározhatatlan, pont a mályva és a rózsaszín határán egyensúlyozó glitteres, mattos, csillogós, két rétegben szépen fedő, gyorsan száradó, sietésben bevethető, jújdejó lakk. Végre! Akarom mondani: V-É-G-R-E!!!!


Kicsit mélyebben belemerülve a tesztelés rejtelmeibe: 
-érdemes 2 vékony réteggel dolgozni, a második réteg egy kicsit lassabban szárad, de még mindig a bőven jó, nem kell a készülődést nagyon félbeszakítani, 3-4 percnél nem hosszabb pihenős időintervallumban van.
-a körömvégeken viszonylag durva, száradás közben jó gyorsan végig simítani ujjbeggyel, akkor sima az eredmény
-kentem rá 2 réteg fedőlakkot, utána is megtartotta a textúrát
-lemosni nem volt egy leányálom, nem az OPI likvin szend könnyedén lemoshatósága jellemző rá, de nem is kellett vele vért izzadni
-Essence nail art base coat (régifajta) alaplakkal nekem 3-4 napot bírt, anélkül 2 napot, szóval egy jó alaplakkal elég tartós.
Végre sikerült egy jó lakkot összehozni Essence, csak így tovább!!

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép:)) Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe kardigánért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) -> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway.html

    VálaszTörlés
  2. Ígéretesnek tűnik ez a lakk, még az is lehet, hogy hosszú idő után végre újra veszek egy Essence lakkot :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a lakkot már a promófotókon is kinéztem magamnak, mert homoklakk és a rózsaszínnek pont az az árnyalata, amit szeretek. Ezek a pöttyök, amitől epershake hatása lesz még kívánatosabbá teszik. Annyira örülök ennek a tesztnek, ezek után meg merem venni. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)
      most is ez van a körmeimen, mostam benne már hajat is és teljesen jól elvagyunk egymással!! :-)

      Törlés
  4. nemrég láttam ezt a lakkot egy másik blogon és ott is rácsodálkoztam. ez most tényleg nagyon tetszik és eltér azoktól, ami más márkáknál megjelent :)
    örülök, hogy ezek szerint a minősége sem tragikus, mert nagyon csábít, hogy megvegyem...

    VálaszTörlés
  5. Elíz: ne is mondd, ezer éve nem szerettem Essence lakkot, mindig csalódás volt csalódás után
    zizitim: én is láttam a másik postot, persze csak miután kitettem a sajátomat...a másik postban is jókat írnak róla, szerintem akár ? :-)

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. végre van egy Essence lakk, amivel úgy látom mindenki meg van elégedve!....végre!

      Törlés