2014. május 8., csütörtök

Catrice Fuchsiarama


Nekem viszonyom van a Catrice lakkokkal, érdekes viszonyom. Egyrészt jó minőségűnek tartom őket, másrészt nincs sok Catrice lakkom. Igazából sokszor úgy vagyok velük, hogy 800 forintért tudok venni két Moyra lakkot vagy 3 Adena lakkot, vagy inkább félreteszem egy China Glaze/OPI/A-England/Zoya lakkra ezt az összeget... Igazából sokszor úgy vagyok vele, hogy nem tudnak megfogni a Catrice lakkok. Olyan blah, vagy mi nekem. Erről a lakkról viszont kell írnom, mert a múlt hónapban kétszer egymás után is ezért nyúltam.
Szeretem a színét, nem az a buummm az arcodba fukszia, inkább majdnem bogyószíne van, egy kis kékes beütéssel. Imádom a nevét: Fjúsarama! Óriási Futurama rajongó vagyok! Szeretem az állagát. Szeretem, hogy abszolút könnyen kezelhető, két vékony rétegben jól fed, jó ütemben és szép fényesre szárad, nem pattog le. Igazából, ilyennek kellene lennie minden lakknak ... csak valami különlegesebb színben...

Az ecsettel jó viszonyt ápolok, nem tudom, hogy csak mákom volt és csak az enyém ilyen, de nem kócos, hanem pont jól illik a körmeimhez. Széles, lapos, azt hiszem, emiatt jó használni ezt a lakkot.
Fuchsiarama és Essence pöttyös insta mani
A kezelhetőségre és a minőségre 10 pontot adok a 10-ből!

1 megjegyzés:

  1. Ennyi erővel már Zoidberg is lehetne a neve! ^^ Én is imádom a Futuramat! Hmmm nem tudom nekem az utóbbi időszakban elég sok Catrice lakkom lett ( ja lett nem én gyűjtöttem be őket lakkmániásként, dehogy!! :D ) és szeretem őket, mindegyikben van valami kis különlegesség.

    VálaszTörlés