2014. június 23., hétfő

Max Factor Colour elixir szájfény teszt

Abszolút rúzs rajongó vagyok, így nálam szájfény az évnek csak két szakaszában kerül elő: télen, amikor szükségem van mindenféle extra hidratálásra. Illetve, nyáron a Balaton parti üdülésnél. Ennek megfelelően a következőket várom el a tökéletes szájfénytől: 
hidratáljon,
kellemes legyen viselni, ne ragadjon,
szexisen csillogjon az ajkaimon,
nem kell nagyon tartósnak lennie, de egy üdítőt elmászkálás, kopás nélkül bírjon ki,
legyen színe!
Szerintem, ez nem túl sok, de eddig egyetlen egy szájfény sem teljesítette ezeket az elvárásokat.
A Max Factor Colour elixir szájfénytől is az említetteket vártam el, lássuk hogyan teljesített!
 A Captivating Ruby nevű, igazi piros árnyalatra esett a választásom, nemcsak a szín, hanem a csomagolás is abszolút klasszikus, letisztult, nőies. Jó lenne, ha a kupak tetején rajta lenne a neve, vagy valamivel jelezve lenne a színe, de igazból ez csak ennyi, amibe bele lehet kötni.

 Hagyományostól kicsit eltérő, nagyon jól használható applikátor. Pont jó a mérete, pont megfelelő mennyiségű szájfényt vesz fel.
Az illata kicsit vaníliás, nem tolakodó, nem nagyon mű, nekem kifejezetten kellemes.
A színe nemcsak a tubusban klasszikus piros, hanem a színminta is erőlködés nélkül, megfelelően fed.
Árnyékban.

Napfényben.
 Felkenve nagyon jól hidratál, szépen csillog, nem ragad, igazából egy nagyon szép színű ajakápolóként viselkedik. Simán meg lehet inni egy üdítőt, a csillogása és a színe is megmarad... Most mondjam azt, hogy ez a legjobb szájfény, amit valaha próbáltam? Egyelőre, annyi biztos, hogy biztosan bekerül a sminkes cuccaim közé, amikor megyek a Balaton Soundra!
  Egyébként, színben harmonizáló Max Factor Glossfinity körömlakkot is lehet venni hozzá. Nézzétek milyen gyönyörű ez a piros!!!


2 megjegyzés: