2014. június 17., kedd

Picture Polish - Lagoon

Bevallom, nem vágytam Picture Polish lakkra, úgy voltam vele, hogy szép, szép, de kicsit, nem kicsit nagyon drága 3500 "jó" magyar forint per üveg áron. Aztán, jött a Nailland akció....már nem emlékszem pontosan mi volt az akció...2 lakk egy áráért, vagy a 2. lakk -50% ???? (de ciki, de tényleg nem jön mi volt pontosan ... ) Mindegy, de tudom, hogy amolyan "kihagyhatatlan" akció volt, meg plusz pénzt is kaptam a melóhelyen, szóval úgy voltam vele, hogy, na most vagy soha! Nézegettem a neten, hogy melyik PP lakk legyen és rá kellett jönnöm, van egy beteges vonzódásom a másodlagos színek iránt. Zöld kell, vagy narancsos, vagy lilás, mindegy csak alapszínből legyen keverve. Itthon határozottan tudtam, hogy a Lagoon kell nekem. Zöld, glitteres, holo csillámos, most komolyan, mi kellene még? A Nailland pultnál mégis sikerült, nem is tudom...másfél órát? elszüttyögni, hogy most a Lagoon vagy az Ocean, vagy a Freya's Cats vagy akármelyik másik kék legyen-e inkább. Végül, nagy belső harcok után, maradtam a Lagoonnál és nem bántam meg.



A Lagoon abból a PP kollekcióból származik, amit a cég blogerekkel együttműködve készített el, a Fashion Polish írója a "tökéletes türkizről" álmodott: tökéletes zöld-kék egyensúly, jelly finish, fényes végeredmény, rengeteg türkiz glitter, holo részecskék, két rétegben tökéletes fedés. Ez volt a terv.
Szerintem, inkább zöld mint kék, de kékeszölden zöld. :-) Jelly finish. -pipa- Nem túlzottan fényes végeredmény, elférne rajta a fedőlakk, de én azt szinte csak nailarthoz használok, visszafogottan fényes. Nem rengeteg a glitter, főleg felkenve nem, de nekem nem is hiányzik a körmeimről, így is elég összetett a lakk. Viszont nem kaotikus, olyan jó komplex, van mit nézni rajta, de nem zavaros. Holo részecskék. -pipa- Egy vékonyabb, egy vastagabb rétegben fed, két rétegben fed. -pipa- 
Jó az ecsete, gyorsan szárad, nem kopik a körömvégeken. Szép. Nagyon szép.
Ecset: hagyományosnál szélesebb, laposabb.
Mutatok két manit, amiben a Lagoont használtam:

9 megjegyzés:

  1. Érdekes, hogy te zöldnek látod, számomra ez egyértelműen (türkiz)kék :) Mindig is érdekeltek az eltérő érzékelések, örülök, hogy megint találkoztam példával :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes! Mindjárt megkérdezem a színtévesztő barinőmet, hogy ő milyennek látja!

      Törlés
  2. Gyönyörű *-* pedig ez üvegben nem fogott meg. Még a Freya's Cat egy álmom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én aközött, meg a Zoya Dream között nemtudokdönteni!!!! Holnap megyek az Árkádba és meglátom...

      Törlés
  3. Nagyokat sóhajtozom, ez valami gyönyörűségesen szép árnyalat és még a gitterek és miegymások is dobnak rajta. *.*

    VálaszTörlés
  4. Olyan gyönyörű a színe :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás ez a lakk :) És a CG is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Lumena: az a jó, hogy tényleg nem össze van hajigálva, hanem egy komplex és gyönyörű lakk!
    Lucus: :-)
    Elíz: a CG-re egyébként haragszom, tisztára megfogta a körmöm, nemtom mi lesz vele...blogsale vagy még kap egy esélyt...

    VálaszTörlés
  7. Az eredeti ára nekem is kicsit durva, de a szín nagyon tetszik!

    VálaszTörlés