2014. szeptember 18., csütörtök

Order of the Garter

Jó dolog, hogy a Nailland standjához mindig egy fejben összeállított listával érkezem, még jobb dolog, hogy általában tartom is magam ehhez a listához. Mindig színmintákat nézek, egy milliárdnyit ha lehet, mindig figyelembe veszem az akciókat is. Szerencsére, ebben a hónapban rendesen el is vagyunk kényeztetve ezen a téren: pl . Szeptemberben van a szülinapom, tudtam, hogy egy A-England lakk kell nekem és a netes nézelődés közben rendesen beleszerettem ebbe a nagyon kék, nagyon csillogós csodába.
Annyira szép ez a lakk, hogy felteszek egy csomó képet, csak az esztétikai élmény miatt. Gyönyörködjetek ti is benne. :-) Most tényleg...  nem azért, de tényleg nagyon szép, kék, csillog, olyan jó ránézni. Elvileg ez az a kék, amit királykéknek neveznek, nekem ez az a kék, ami olyan gazdag és buja, mint egy bársonyos bordó. Van egy mélyről jövő belső ragyogása.
Itt nem színhelyes, viszont jól esik a szememnek ez a kép.


Színleírás: sötét királykék alapban, metálos fényű királykék szilánkok.

Valamiért csak ennél a lakknál tűnt fel, hogy mennyire hagyományos ecsete van az A-England lakkoknak. Jó forma, könnyen kezelhető.
Az Order of the Garter lakkból 3 vékony réteg kellett nekem, szerencsére jól szárad. Igazából inkább zselés állaga van, mint krémes, de a "crelly" talán még megfelelőbb leírás rá. Az állaga, finishe miatt, szerintem jót tesz neki a fedőlakk. Kopásról, lepattogásról nem tudok beszámolni, 3 nap után mostam le hibátlanul. Lemosni nem volt nehéz, nem is fogta meg a körmeimet.
Láttam az előbb egy olyan manit, amelyben az Order of the Gartert rétegezték szilánkos fedőlakkal...ki kell próbálnom!!

7 megjegyzés: