2014. szeptember 28., vasárnap

Szeptemberben szereztem

Szeptember. Nagyon hamar jött idén. Én még szerettem volna harmincöt fokban járni a várost, fagyizni össze-vissza, neon színekben pompázó körmökkel villogni, élénk színű rúzsokkal és óriási napszemüvegben vonulni. Sajna, ez most így alakult. De, szülinapom volt a hónapban, ezért szereztem pár igazán szépséges darabot.
Három új lakkom lett: az A-England Order of the Garter a legszebb kék-kék; az Essence Caribbean bean lakkja selymes zöld, csak a 3 méteres Essence állvánnyal rendelkező Müllerekben elérhető; a China Glaze Re-fresh mint ÉVEK óta a vágyaim tárgya, aztán a Nailland leakciózta, egyértelmű volt, hogy vége a várakozásnak.
Az Essence idei -Magyarországon megjelent- limitált kiadásai közül a Hello Autumn telitalálat, annyira tetszett majdnem minden a kollekcióból, hogy alig tudtam (magam által engedélyezett maximum) egyet kiválasztani. A legizgalmasabb darab, a bőr ph érték szerint változó színű pirosító jött velem végül. Rajtam pinkes, halvány rózsaszín. Arra kell figyelni, hogy ne kerüljön sok belőle az arcra, mert én építgettem, építgettem, mondván alig látszik, aztán negyed óra múlva szinte lángolt a pofim :-D Kevesebb több és türelem rózsát (legalábbis rózsaszín pírt) terem.

Kiváltottam az Yves Rocher szülinapi, kristályos nyakláncát, nagyon kis finom, nőies darab, az egyébként is szuper törzsvásárlói program egyik legjobb pontja ez a kis szépség. Felülről a 3. képen láthatjátok a medált. #love A másik Yves Rocher szerzemény a cseresznyeolajos Sheer Botanical Lipstick 32. Rose Cocktail árnyalatban, irtózatosan fini illata van és jó is viselni. Még nem volt rajtam a Catrice csodás rózsaaranyba burkolt Metallure kollekciójának RED névre keresztelt rúzsa. Annyira szép a Metallure, annyit kifogásom volna csak, hogy a bronzer így őszre már túl csillogós, sokkal jobban tetszene egy matt, vagy legalább kevésbé csillis.


4 megjegyzés:

  1. Ez az Essence pirosító érdekesen hangzik, szívesen kipróbálnám, kár, hogy itt nálunk nem egyszerű beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kis cuki darab, ráadásul pl.: Evindén barackos színű, szóval tényleg egyedi. :-)

      Törlés
  2. Az Essence pirosító nagyon tetszik, meg a két rúzs, hát azok valami fantasztikusak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirosító tényleg jó, szerintem egyik kedvencem lesz.

      Törlés